БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР -ДОБРИЧ – 3-5.08.2019

0
1029

На 2 август, около 23:30 аса е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 25 000 лева от частен дом на територията на с. Орляк, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 2 август е извършена проверка на частен имот на територията на град Балчик, обитаван от 64-годишна жена. В хода на проверката са установени 5 броя растения с височина от 80 см до 180 см. При извършения полеви тест, същите реагират на наркотичното вещество канабис с тегло на зелена тревна маса от 710 грама. По случая е образувано досъдебно производство.

На 2 август, около 08:45 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен” с добричка регистрация, управляван от 38-годишен мъж. В хода на проверката е установено, че водача е неправоспособен и управляван МПС в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 август, около 23:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с чужда регистрация. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,34 грама, реагираща на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е 30-годишен мъж от с. Ловчанци, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 август, около 23:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с чужда регистрация, управляван от 24-годишен мъж, неправоспособен. При последвала проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,36 грама, реагираща на марихуана. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 2 август след проведени ОИМ и ПСД е задържан криминално проявен 37-годишен мъж от град Варна. В хода на работа е установено, че същия е извършител на кражба на мобилен телефон, лични документи и сума пари от хотелска стая в с. Кранево, обл. Добрич извършена на 1 август т.г. Вещите обект на посегателството са установени и предадени по надлежния ред. Работата по случая продължава.

На 3 август, около 15:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 1 800 лева и лични документи от лек автомобил „Тойота” с добричка регистрация, паркиран на територията на с. Тюленово, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 4 август, около 22:50 часа по ул. „Орфей” в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,7 грама. При извършения полеви тест, веществото реагира на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 34-годшен мъж от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 5 август, около 02:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,58 грама, реагиращо на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан26-годишен мъж от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST