БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 14.03.2019

0
1224

На 13 март, около 18:55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя град Добрич посока град Силистра, на около 500 метра, след кв. „Рилци”. Установено е, че водач на лек автомобил „Форд” с варнеска регистрация навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в лек автомобил „Нисан” с добричка регистрация. Вследствие на инцидента, водача на лек автомобил „Нисан”, мъж на 62 години е с комоцио и натъртвания по тялото, без опасност за живота. По двете МПС са нанесени значителни материални щети. Водачите са с отрицателни проби за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13 март, около 23:00 часа в с. Долина, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 27-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,29 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 март, около 21:00 часа в град Каварна е спрян за проверка товарен автомобил „Форд” със софийска регистрация, управляван от неправоспособен 46-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,97 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 март, около 22:25 часа е задържан 32-годишен мъж от град Тервел. Същия умишлено е увредил стъкло на входна врата на частен имот в град Тервел и широкоекранен телевизор. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 март, около 23:30 часа е задържан 43-годишен мъж от с. Орляк, обл. Добрич, известен на МВР. Същия е упражнил насилие над 74-годишна жена от с. Орляк, като по този начин е нарушил й ограничителна заповед издадена от РС Тервел по реда на ЗЗДН. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 март, около 22:40 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от 29-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат з а употребата на кокаин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 март, около 14:30 часа е задържан 52-годишен мъж от град Генерал Тошево във връзка с отправени заплахи. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13 март, около 16:00 часа е получено съобщение за извършен грабеж в вход на жилищен блок по ул. Независимост” в град Добрич. Вследствие на инцидента е пострадал 48-годишен мъж от град Добрич, който е настанен в МБАЛ Добрич с хематом на главата и синини в областта на окото. По данни на тъжителя от жилището му е извършена кражба на два броя преносими компютъра, един брой мобилен телефон и раница. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13 март, около 15:00 часа е извършена проверка на частен имот, находящ се по бул. „Русия” в град Добрич, обитаван от 54-годишена жена. В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. 11.  България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST