Хазартният бос Васил Божков с нова публикация на страницата си във фейсбук, този път под формата на анкета, в която пита „Съгласни ли сте новият собственик на акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI да бъде определен чрез електронно гласуване?“.

Близо 12 хиляди души дадоха своя глас в онлайн допитването до момента, като 80% гласуваха с „ДА“, а едва 20% с „НЕ“.

„Когато един премиер се страхува или не може да се подпише, идва време за избори“, написа Божков в социалната мрежа.

Анкетата той публикува в 8 часа в сряда, като ден по-рано обвиненият в 11 престъпления у нас предупреди, че тази сутрин ще „направи предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI“.

„От януари досега хунтата, която управлява България, наруши всички закони и премина всякакви морални и етични граници. Доказателствата и свидетелите на грубото погазване на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по грозен и първобитен начин“, написа снощи Божков в социалната мрежа и добави:

„Спрямо служителите, семейството, приятелите и партньорите ми се извършват поредица от репресии и незаконни действия. Държавните структури, ръководени от Горанов – НАП, ДКХ, ръководените от г-н Борисов ДАНС и МВР, Специализираната прокуратурата и съд погазваха ежедневно законите. На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Законите са, за да се спазват.“

По-рано този месец Георги Попов, който е собственик по документи на „Левски“, джироса акциите на премиера Бойко Борисов. Министър-председателят обаче отказа да ги вземе и към този момент те са заключени в клубната каса на стадион „Георги Аспарухов“.

По-рано този месец Георги Попов, който е собственик по документи на „Левски“, джироса акциите на премиера Бойко Борисов. Министър-председателят обаче отказа да ги вземе и към този момент те са заключени в клубната каса на стадион „Георги Аспарухов“.

Припомняме, че Наско Сираков пожела да получи мажоритарния дял ценни книжа, като обяви, че вече е разговарял и с Божков, и с Попов. А малко преди Сираков, в ефира на bTV, треньорът на баскетболния Левски Лукойл Тити Папазов заяви, че акциите на клуба ще бъдат в него отсега нататък.