Седмицата преминава под мощната енергия на слънчево затъмнение в решителния и конфликтен знак Овен. 8 април е неблагоприятен ден за всичко, освен за почистване на вашето пространство – както външно, така и вътрешно.

29-ти лунен ден съвпада с фазата на затъмнението – отваря се определен портал, свързан с тежки енергии. Масло в огъня наливат ситуации на провокации, илюзии и заблуди, щедро подправени със свръхемоционалност и смяна на настроенията.

А Овенът е именно огнената стихия. Ето защо е важно да посрещнете този ден в спокойно и духовно състояние, да се занимавате с дейности, които носят удоволствие. По-добре е да се откажете от тежка храна, алкохол, тютюнопушене и всякакви разрушителни прояви. Така ще създадете мощен положителен вектор за 18,5 години напред.

Меркурий все още е ретрограден и е поел енергията на затъмнението. Акцентът върху собственото мнение и правотата е десет точки от десет. Мисленето е субективно, егоистично и войнствено. Склонността към доминиране и вземане на екстремни решения се изразява в желанието да се „направо победи” състезател с дума или да се излее агресия в неподходяща форма. По-добре е да отложите или отмените важни събития и срещи.

Но за преразглеждане на материали, документи, подготвителна работа за проекти или планирани събития, обновяване на работното място, изразяване на вашите идеи ярко и креативно, това е продуктивен период.

Също така добавете активна физическа активност или часове по реторика към графика си. На 9 и 10 април интензитетът намалява и се компенсира от хармоничната Луна в Телец. Суетенето на Овен с борбата за власт и надмощие се заменя с женското начало под влиянието на Венера.

Това е време за любов, създаване на красота, грижа за близките. Формирайте нови финансови планове и цели. Материалните аспекти на елемента земя са подходящи за придобиване на ценности и луксозни предмети, инвестиране и печелене на допълнителни средства, покупка на къща или парцел.

Но не забравяйте, че предвид влиянието на ретро Меркурий, трябва внимателно да проверявате документите, да запазвате касови бележки и да не попадате на уж изгодни оферти.

Положителният фактор тази седмица е, че и четирите елемента участват в това да ни помогнат да се възползваме от възможностите за професионално израстване, саморазвитие и печалба.

Овен

За Овен всякакви начинания и лични инициативи ще се проявят най-ярко в бизнеса, стартирането и новите проекти, в спорта и в личните отношения.

Вашият начин да действате бързо, смело и решително ще се впише благоприятно в образа на делови човек, който знае какво иска и постига целите си. Лесно можете да станете лидер в екип, да печелите популярност и да печелите победи.

Телец

Телецът започва период на вдъхновение, себепознание и способност интуитивно да избира правилния път. Подсказките от вътрешния ви глас ще ви помогнат да успеете и да намерите своята ниша. Засилват се творческият импулс и усетът за красота, музикалното и романтично настроение.

Събужда се жажда за мистика и езотерични знания, както и интерес към психологията. Благоприятен период за лечение, възстановяване и релакс.

Близнаци

Близнаци, отворете се за промяна. Дългоочакван пробив ви очаква в областта на живота, в която сте инвестирали най-много енергия и ресурси. Може да почувствате безпрецедентен прилив на сила и оптимизъм и също така да решите да предприемете действия, които променят обичайната ви рутина.

Обединете се със съмишленици и приятели, за да постигнете общи цели. По-забавно заедно!

Рак

Раците имат всички шансове да заемат висок пост или лидерска позиция, показвайки спокойствие, точност и трудолюбие. Сега е добър момент да изградите кариера и да спечелите авторитет за дълги години напред.

Можете да разчитате на покровителството на началниците и успех по въпроси, свързани с официалните власти. Търпението и планирането определено ще доведат до желаната цел.

Лъв

Лъвове, фокусирайте се върху позитивната си нагласа и смело реализирайте планираните проекти. Повишена активност и интерес към личностно социално израстване. Възможно е да ви предложат интересни пътувания, командировки или други начини да разширите светоусещането си. Доброто образование ще помогне за развитието и придобиването на авторитет. Правните въпроси ще бъдат разрешени във ваша полза.

Дева

Обстоятелствата в Дева могат да ви принудят да напуснете зоната си на комфорт и да тествате силата на вътрешното си ядро. Опитайте се да избягвате емоционално претоварване и физически стрес. Психоанализата ще помогне за идентифициране и работа с вътрешни проблеми и блокове. Благоприятно се развиват нещата свързани с бизнеса, застраховането и финансите. Инвестициите носят ползотворни резултати.

Везни

Везните са на свой собствен път. Време е да излезете в обществото, да създадете приятни и дори романтични запознанства и да посетите културни събития. Вие, както никой друг, можете да намерите компромиси, да покажете такт и дипломатичност с представители на различни сфери на живота.

Добър период за сътрудничество, партньорство, сключване на договори, консултантска дейност.

Скорпион

За Скорпионите се препоръчва да проявяват предпазливост, хладнокръвие и точност. Ръководството ще оцени упоритата работа, която показвате в работата си.

Подобряват се отношенията с колегите и общият фон в екипа. Не забравяйте за вашето здраве. Време е да придобиете няколко полезни навика. Организирайте ежедневие, в което има достатъчно място както за работа, така и за почивка.

Стрелец

Стрелец, пригответе се любимият човек да ви направи приятна изненада или романтична вечер. Така че не се колебайте да отидете на среща. Подходящи места за развлечения, ресторанти и концерти.

Също така е чудесно да организирате парти или театрално представление с децата си. Публичните изказвания и презентации ще бъдат ярки и незабравими.

Козирог

Козирозите успешно решават въпроси с жилище, закупуване и наемане на недвижими имоти, земя, закупуване на акции, както и обновяване на домашния интериор и всякакви битови въпроси.

Лесно се задоволяват нуждите от създаване на комфорт, уют и организиране на семейно гнездо, където да се отпуснете и да влезете в състояние на автопилот.

Водолей

Водолеите очакват нови запознанства, приток на клиенти и създаване на обещаващи връзки. Успешно се развива търговската, консултантската и посредническа дейност. Увеличава се броят на пътуванията и организационните въпроси.

Усвояването на нови умения повишава вашите интелектуални способности. Чувството за хумор ще ви помогне да се докажете като приятен и остроумен събеседник.

Риби

Време е Рибите да се заемат с материалната страна на живота, като действат спокойно, рационално и задълбочено. Можете да разчитате на изобилие от света и финансови облаги, на задоволяване на вашите желания и нужди.

Чувството за пропорция и правилното отношение към парите ще помогнат за намаляване на разходите. Доходите обещават дейности, в които използвате талантите си, както и малък, частен бизнес.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ, СЛЕДЕТЕ НИ И КОМЕНТИРАЙТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК