АЛЕКСНДЪР ПЕТРОВ ПРОДЪЛЖАВА В ИНДИВИДУАЛНИТЕ ДВУБОИ В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

0
458

Александър Петров от Добрич спечели битката във вокален двубой с Даниела Николова и треньорът Галена избра той да продължи участието си в „Гласът на България“. Двамата изпяха песента „Чуй ме“ и вдигнаха и жури, и публика на крака. Иван Лечев коментира, че и двамата са били перфектни и са излъчвали невероятна емоция. „Това беше концертно изпълнение на големи изпълнители“, каза още Мастъра. „Застанахте на сцената и направихте световно изпълнение“, бяха думите на Любо Киров.

„Излизам на тази сцена, за да докажа себе си и да достигна възможно най-далеч.Участието ми в „Гласът на България“ придава смисъл на живота ми. Не мога да повярвам какво ми се случва. Отдавна копнея да съм на тази сцена. Днес съм готов да стигна до края на приказката и вярвам, че това ще се случи. Дължа го на семейството си, на моите преподаватели и на приятелите ми, които винаги ме подкрепят и се гордеят с мен“, каза Алекс Петров преди да чуе решението на Галена.

Битките във вокалните двубои продължава и тази неделя. Очакваме изпълненията и на останалите трима талантливи добруджанци: Максим Панайотов, Коста Коларов и Деница Ангелова. НДТ