Зрителите на Гласът на България изпратиха Димитрина Германова на финалите на музикалния формат, след като талантливата добричлийка изпя брилянтно песента на Мария Нейкова „Вървят ли двама“. На финала в юбилейния сезон 10 ще се борят общо шестима певци: Димитрина Германова, Арканджело, Елена Попова, Никола Янакиев, Надежда Ковачева и Симеон Славев.

Големият финал на живо е тази неделя, 17 декември, от 20:00 ч. по bTV. Победителят ще получи награда от 50 000 лв. и титлата “глас на България“ за 2023 г.

В специална Музикална банка, която вече е активна на glasat.btv.bg, зрителите имат уникалната възможност да изберат една от песните за всеки един от финалистите, с която те ще се представят в кулминационния момент за сезон 10. Тези от тях, които достигнат до третия кръг на финалния концерт – голямото надпяване, ще я изпълнят на живо в неделя.

За трета поредна година Добрич отново има финалист в „Гласът на България“. Тази година е Дими Германова, миналата година Александър Петров остана трети, а през 2021 година Георги Костадинов завърши на второ място. НДТ

Снимка: Гласът на България