Айнтрахт се раздели с още един футболист

0
147

РБ Лайпциг привлече защитника на Айнтрахт (Франкфурт) Кристофер Ленц. 28-годишният краен бранител е 10-ото ново попълнение на “червените бикове”. Той подписа договор за 1+1 години и ще носи екипа с номер 3. 


Ленц действа основно като ляв бек, но може да играе и в центъра на защитата, както и като ляв халф. От началото на сезона той записа само 17 минути в Бундеслигата, а освен това не беше в състава на Айнтрахт за гостуването на Левски в Лигата на конференциите. 

“Вече запълнихме и последната празнина в състава си. Ленц ще бъде важна опция за левия фланг на защитата ни. Той натрупа доста опит през последните години и притежава манталитет на победител”, коментира спортният директор на РБ Лайпциг Макс Еберл.

“Радвам се, че идвам в един от най-добрите отбори в Бундеслигата. Целта ми е бързо да се адаптирам. Клубът има високи цели и се надявам да допринеса за постигането им”, сподели Ленц.

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник