Овен (03/21 – 04/20)

Звездите съветват Овена да не се влияе от други хора и да се вслушва в себе си. В този случай денят ще изисква да бъдете внимателни и бдителни. Не бъдете прекалено приказливи, за да не разлеете тайните си. Пригответе се да решавате трудни въпроси.

Телец (21.04 – 20.05)

Днешните преговори за Телец ще бъдат успешни, ще има шанс да отидете на кратко пътуване с партньор. Едно пътуване до самотните представители на знака ще ви даде възможност да срещнете любовта си. Денят ще бъде добре да се сбогуваме с лошите навици и да се включим в духовното развитие.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Астролозите съветват Близнаците да останат позитивни и да се концентрират върху добрите мисли и планове. Важно е да избягвате общуването с неприятни хора и да избягвате шумни компании, не се поддавайте на изкушенията и мислите на малка изневяра. Останете верни на избраника си както по тяло, така и по душа.

Рак (06/22 – 07/22)

За Рака излишната енергия и активността могат да бъдат пагубни. Внимавайте да не се карате с близки. Не е нужно също да злоупотребявате с доверието на партньора си, защото от това зависи успехът на вашите дела и денят като цяло.

Лъв (07.23 – 08.23)

Лъвът ще има възможност да спечели малко. Свежите идеи и вашата собствена стратегия за спестявания ще ви помогнат. Бизнес срещите ще бъдат изключително трудни. Звездите обаче ви съветват да не разкривате плановете си, за да не извиквате недоброжелатели.

Дева (08.24 – 09.23)

Очаквате период на приятелски разкрития от роднини или ръководство. Вашата среда днес ще оцени способността ви да слушате и да оказвате подкрепа в трудни моменти. Интересен диалог и топъл разговор скоро ще донесат очаквания успех.

Везни (24 септември – 23 октомври)

За Везните денят ще отвори прозорец с нови възможности, които ще донесат промяна на дъгата. За онези представители на знака, които мечтаят за кариерно израстване, се появи истински късмет. Днес се очакват парични постъпления в случаите, когато резултатът е постигнат с помощта на технически средства.

Скорпион (24.10 – 22.11)

Денят ще бъде забързан. Може да има разочарования, свързани с ежедневието или децата. Отървете се от апатията, включете се в домакинската работа, правете упражнения или помогнете на близките. Трябва да се насилите да се отърсите от умората. Освен това можете да опитате да изтриете неотложните въпроси от графика.

Стрелец (23.11 – 21.12)

Днес можете да правите неприятни грешки в работата. Може би вашата информация ще бъде остаряла, невярна. Проверете внимателно имената и датите си. Един надзор е лесен за предотвратяване, ако си дадете почивка и презареждане: купете нещо красиво или пригответе вкусно ястие.

Козирог (12.22 – 01.20)

Козирогът днес ще бъде придружен от успех във всякакви начинания: работа, учене, семейство, личен живот, здравословни проблеми. Трябва обаче да работите усилено, за да постигнете високи резултати. Трябва да внимавате, когато пазарувате онлайн, за да не изпращате пари на измамници.

Водолей (01.21 – 02.20)

Водолеите ще покажат своята сила на характера: общителност, продуктивност и внимание към детайла. Ако добавите фокус и решителност към изброените качества, можете да се справите с всички предизвикателства у дома и на работа.

Риби (21.02 – 20.03)

Звездите не ви препоръчват да пътувате днес и скоро. Това важи особено за пътувания до морето. Напоследък станахте чудесен обект за клюки, по-добре е да не давате на недоброжелатели ненужни причини да ви обсъждат. Добър ден за медитация и йога.

Franck Pourcel – Morir de Amor

Michelle Gurevich ~ Blue Eyes Unchanged

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST