ОВЕН – С доброто си отношение към вас, колегите и началниците ще ви засвидетелстват уважението и доверието си. Над всичко ще е удовлетворението ви от постигнатото.

ТЕЛЕЦ – Финансови успехи ще имат деловите представители на знака. Щастието е не само там, където има пари, но и където се чувствате свободни и със споделена любов в душата.

БЛИЗНАЦИ – С прагматичен подход ще пристъпите към риска, но без да изгубите нищо свое. Потиснете нагласата си да се взирате в чуждите грешки, те няма да ви решат проблемите.

Как всяка зодия вреди на любовния си живот

РАК – Денят е изключително подходящ за нови начинания и нова насока на интересите ви. Ще получите подкрепа, ако потърсите подходящите хора за реализиране на идеите и проектите си.

ЛЪВ –  Денят ви няма да бъде от най-леките, за това бъдете гъвкави при взимане на решения. Прагматичната ви нагласа ще ви помогне доста да извлечете полза от всичко, около вас.

ДЕВА – Делата ви ще се развиват според предварителните ви планове. Държите нещата под контрол, за това не се притеснявайте. Лоялните отношения са гаранция за напредък.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

ВЕЗНИ – Умората е налице, но резултатите ще са повече от добри за вас. Събитията ще ви държат в приповдигнато настроение и е възможно вълнението да ви дойде малко в повече.

СКОРПИОН – Мислете по-позитивно, нещата ще се развият по начина, по който ги планирате. Серията от успешни реализации, която предстои ще повдигне духа и самочувствието ви.

СТРЕЛЕЦ – Не си създавайте излишни разочарования, бъдете премерени в изказа и делата си днес. Елегантно ще успеете да решите проблем, който ще изникне в последния момент.

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

КОЗИРОГ – Благодарение на последователността в работа си, ще постигнете чакания напредък и заслуженото признание от ръководителите. Повече време отделяйте на семейството си.

ВОДОЛЕЙ – Умеете да убеждавате другите в правотата на своите мисли и успешно ще лансирате своя стара идея. Ще ви повярват, но ако не сте искрени, ще съжалявате в последствие.

РИБИ – Поверете нещата, от които не разбирате, на специалистите и дайте преднина на силните си страни. Развивайте уменията си и ще се гордеете много с постиженията си през деня.

Album 34 nummers van Julio Iglesias

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Francesca Gagnon – Je voudrais bien
loading...