С УВАЖЕНИЕ И ОТ СЪРЦЕ честитим днешния рожден ден на най-дълго кметуващата дама в България – кметицата на село Царевец Маргарита Стоянова, която се грижи за хората от селото вече осми мандат. Нека е здрава, нека има много поводи за радост с прекрасните си внуци, нека хората я уважават, нека продължи да прави добрини на добруджанското село и нека всичко, за което си помечтае, се увенчава с успех!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на председателката на Административен съд – Добрич Красимира Иванова. А пожеланията ни от сърце са за здраве, за много успехи, за много мъдри решения в полза на справедливостта, за много светлина и хармония в живота!

РОЖДЕНИК днес е Борислав Балчев – общински съветник от ГЕРБ в Крушари. Нека е здрав, нека успява в добрите си начинания и нека работи с ентусиазъм за хората от добруджанската община!

С УТРЕШНА ДАТА честитим рождения ден на Светослав Петров – кметски наместник на с. Мали извор, с пожелания за здраве и много успехи в работата за хората от повереното му населено място!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме на Иван Иванов, който празнува утре, с пожелания за здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме!