По случай Международният ден на детето, Община Тервел ще почерпи с 1000 сладоледа всички малчугани в Общината . Половината от тях са подарък от нашия приятел Младен Матеев – собственик на „ИЗИДА“ ООД гр. Добрич,  от  кметството  благодариха на господин Матеев!

Община Тервел отправи  пожелание към малчуганите и техните родители: „Скъпи деца, уважаеми родители, честит  първи юни на всеки, който носи детското в себе си! Бъдете здрави, енергични, непослушни и безкрайно щастливи! Вие сте най-хубавият подарък в живота ни, озарявате деня ни със своята чиста душа и невинна искреност. Давате ни надежда за едно по-добро бъдеще, което ни очаква, когато сте сред нас и когато виждаме най-милото нещо на света – вашата лъчезарна усмивка. Никога не бързайте да пораствате, прекарайте едно щастливо и безгрижно детство! Дерзайте и не се отказвайте от мечтите си!“

Пожелания  за празника от Община Тервел получи и Детска  градина „Първи юни“ в Тервел: „Нека децата се радват, влизайки в едно от най-красивите ни детски заведения, посрещнати и заобиколени от професионалния и неуморен персонал, работещ там! Бъдете здрави и дълги години учете нашите деца на доброто в техните души!”

 

loading...