БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 1.06.2020

0
1213

 

На 29 май, около 08:40 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от 33-годишен мъж., известен на МВР. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин, метаамфетамин и тетрахидроканабинол. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 май, около 11:10 часа в с. Кардам, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационна табела, управляван от 63-годишен мъж. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 май, около 22:30 часа в с. Българево, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Тойота” с добричка регистрация, управляван от 59-годишен мъж. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,62 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 28 май, около 21:45 часа вс .Лясково, обл. Добрич след възникнал скандал прерасна в сбиване са задържани мъж на 60-години от с. Лясково, и двама мъже на 23 години и 20-години, и двамата от град Тервел. Съставени са 3 броя АУАН по наредбата на общината. По случая се извършва проверка.

На 29 май, около 15:40 часа е получено съобщение за възникнал инцидент на нос Калиакра. Установено е, че 25-годишен мъж от град Русе пада от височина 28 метра на скалите на морския бряг. Вследствие на инцидента, пострадалият е настанен в МБАЛ „Св. Анна” с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

На 30 май, около 22:50 часа в с. Честименско, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел”, без регистрационни табели управляван от 29-годишен, неправоспособен мъж от с. Алеково, обл. Силистра. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,39 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е  образувано бързо полицейско производство.

На 30 май, около 17:10 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд” с добричка регистрация, управляван от 33-годишен мъж. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 30 май, около 10:25 часа е получено съобщение за извършена кражба на около 30 метра захранващ кабел от стопански имот на територията на с. Жегларци. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. РИБОЛОВ
  9. ГЮВЕЧ ОТ ПОЛИТИКА
  10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. България – Китай 中国保加利
  12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  13. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ

Начална страница