Николета Лозанова успя да превърне името си в марка, без значение дали е хулена или обичана. Всяка нейна крачка се следи и копира, а с отварянето на устата си е сътворила не един или два скандала.

Безспорно най-обсъжданата тема е свързана с мъжете в леглото й. Името й е спрягано с едни от най-богатите и красиви мъже в България. Но неотдавна, както “ШОУ” писа първи, тя направи истинска сензация след като се намърда в леглото на Кристиано Роналдо.

Дълго време плеймейтката мълчеше по темата. Нито призна, нито отрече тази новина, а даде поле за изявя на всички фантаьори от медийния свят. След като темета отшумя, половинката на Ники Михайлов реши отново да припомни, че е била интимна с известния футболист.

В интервю пловдивчанката бе запитана Кристиано или Неймар харесва повече. “Тук няма да ви казвам дали е от личен опит (усмихва се), но пък казвам: Роналдо!”, бе лаконичният й отговор пред marica.bg. С едно изречение Николета потвърди новината на “ШОУ”  отпреди близо 4 години, която стигна дори до световни медии.

Срещата им с Роналдо съвсем не била случайна, а предварително уговорена. Нападателят на „Реал” (Мадрид) поискал да се запозне с нашенката, след като случайно попаднал на нейни снимки. По неговите думи Николета безумно много приличала на бившата му Ирина Шейк, която си остава любовта на живота му. На Николета не й трябвало много и хванала първия самолет за звездната визита и тайна среща с Кристиано./show.blitz.bg

ОЩЕ ЗА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА

loading...