Експертите по цветовете в Sherwin-Williams представиха своя избор за цвят на годината.

Американската компания за бои и покрития е подбрала цвят за 2021 г., който има за цел да ни донесе „топлина и комфорт“ ,точно когато имаме най-голяма нужда от тях.

Изборът й е Urbane Bronze – земен топъл кафяво-сив цвят с лек намек за тъмно зелено, който навява мисли за есенна зеленина, гора, речни скални легла и всяко друго място сред майката природа, което ви носи мир.

Цветът, посочват от компанията, има за цел да се превърне в новото “неутрално”.

„Сега повече от всякога домовете ни се превърнаха във фон на нашия живот, напомняйки ни, че моментите, които си заслужава да се помнят, винаги са били точно пред нас“, пише компанията в публикация в своя блог.

„Докато се стремим да създадем най-доброто място за размисъл и възраждане, ние се обръщаме към оттенък, чиято естествена простота и вдъхновена от природата енергия култивират усещане за спокойствие,“ посочват още от Sherwin-Williams.

Компанията добавя, че цветът може да се използва във всякакви интериори, чиято цел е да ви накарат да чувствате спокойствие.

„Комбинирайте го с други топли неутрални цветове, като Modern Grey, за да създадете минималистичен интериор”, съветват от компанията.

„Ако искате да внесете повече цвят, можете да добавите модерни зелени нюанси, като Messenger Bag, който носи намек за по-смел стил. Завършете с естествени материали, като дървени облицовки, каменни акценти и смесени метали, които връщат тези земни неутрални цветове обратно към техните вдъхновени от природата корени.”

За да помогнат на клиентите си да интегрират този нов цвят в естетиката на дома си, компанията споделя и своя ColorMix, който показва всички възможни комбинации от нюанси.

https://profit.bg

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...