Разделяме ги на две категории – максималисти и минималисти

Колкото и да са къси, ноктите са начин да експериментирате с нови модни или интересни тенденции, за да покажете своята идентичност и да направите изявление. Поглеждайки към популярните стилове за 2024 година, виждаме силна склонност както към максимализма, така и към минимализма.

Ако сте фенове на силното изразяване на себе си, помислете за нокти със смесени и съчетани шарки и смели цветни пръски. Ако пък обичате по-скромните дизайни, всичко е свързано с прозрачни и лъскави нюд нюанси, женствени палитри и деликатни френски връхчета.

Какво обаче ще е най-модерно през 2024 година? Даваме отговора по-долу.

Маникюр за 2024 – кои ще са водещите тенденции

3D изкуство

Креативността в общността на маникюристите никога не разочарова, особено когато става дума за 3D изкуство. Когато френският връх или рисунките по ноктите не са достатъчни, този дизайн е забавен начин да добавите допълнително ниво на измерение към вашия маникюр. Хубавото е, че има много възможности за избор, вариращи от текстурирани нокти до флорални дизайни и блестящи кристали.

Неутрални нокти

От лате нокти до вдъхновението от мехурчета и балончета, твърде минималистичните маникюри ще продължават да са актуални и през 2024 година. Ноктите като гланц за устни, включващи чист лъскав слой лак върху естествена основа – идеално олицетворяват тази тенденция.

С възхода на минималистичната естетика, ноктите като гланц за устни ще бъдат на мода през следващите 12 месеца. За тези, които обичат по-финия външен вид, дизайнът позволява на вашите естествени връхчета да бъдат истинската звезда на вечерта. Използвайки само прозрачен основен лак и гланцово горно покритие, това е идеалната възможност да съчетаете маникюра с любимия си гланц за устни.

Омбре ефект

Маникюристите потвърждават, че популярността на минималистичния външен вид ще нарасне през 2024 година. Всеки все още се радва на по-изчистени дизайни и именно заради това се търсят по-прости и класически нокти. Един от любимите ни стилове е омбре ефектът, който е едновременно фин и елегантен, но в същото време не се набива много на очи.

Вдъхновение от 70-те

В противоположния край на ринга имаме малко по-изразени маникюри, които са подходящи за максималистите. За тези, които не се притесняват да изразят себе си и да отговарят на всички въпроси, свързани с новия дизайн по ноктите им. Този красив стил с аура, вдъхновен от 70-те години на миналия век, осигурява страхотна визия и допълнение към всеки тоалет. Дизайнът е свързан с наслагване на различни цветове, за да се създаде ефект, подобен на аура, където един нюанс се слива с другите.

Прасковени нокти

Цветът на 2024 година е прасковен мъх и няма съмнение, че ще виждаме този сочен нюанс навсякъде през цялата година. Прасковените маникюри не са изключение и затова ви подготвяме отрано. Освен това, дизайнът се съчетава както с целогодишните пастелни нокти, така и с минималистичните тенденции в маникюра, които са много популярни в момента. Прасковеният мъх е ярък пастел, който излъчва свежест и игривост, без да е твърде натрапчив.

Несъответстващ маникюр

Друга максималистична идея за ноктите през 2024 година е смесването и комбинирането на дизайни и цветове. Този стил е за хората, които не могат да решат какво точно да си направят. Резултатът е забавен и необикновен, като сме сигурни, че няма да видите втори като вашия дизайн. Помислете за животински принт, съчетан с тревистозелен френски връх или нокти с акцент в каре с ярка палитра от дъга.

https://www.tialoto.bg/