Кубинският модел Ханисет Родригес натрупа над 2 мил. долара чрез извивките на тялото си в социалните мрежи

0
155

Ханисет Родригес е кубински модел и шоу момиче, родена е в Сиего де Авила, Куба, на 20 март 1991 г.  Пристига в Маями на 17-годишна възраст и с участието си в конкурса América TeVé Minuto de Fama печели позиция като модел в популярната програма, режисирана от чилиеца Дон Франциско Сабадо Гиганте.

По-късно влиза в програмата TN3 на същата мрежа в шоуто на Карлос Отеро, с когото, освен че споделя снимачната площадка, споделя любовния си живот.

През 2019 г. участва с комика Boncó Quiñongo във видеоклипа към песента La Cuenta No Da на кубинските певци Eduardo Antonio, Jeikel Acosta и Abel Bosmenier, един от вокалистите на бившата група SBS.

Ханисет е рекламен модел и споделя работата си в социалните си мрежи.

Откакто кубинката Ханисет Родригес реши да започне да моделира в популярната платформа OnlyFans , тя не спира да използва най-еротичната си и чувствена страна.

Социалните й мрежи, особено Instagram със 125 хиляди последователи, получават стотици комплименти ежедневно чрез публикациите й, с които тя успява да спре дъха на всеки един от безусловните си фенове.

Последният пост, качен от бившата половинка на кубинския водещ Карлос Отеро, не остана по-назад, тъй като става дума за фотосесия, в която младата жена участва за мърчандайзинг частта на OnlyFans .

На изображенията можем да видим Ханисет Родригес, облечена в черно боди , което носи логото на платформата и с което тя разкри своите характеристики и буйни извивки.

Излишно е да казвам, че Ханисет Родригес не направи нищо друго, освен да разпали страстите сред феновете си и съобщенията, пълни с похвали, бяха незабавни.

Нейни почитатели са я коментирали като: „Признавам нещо: Нямате нужда от OnlyFans, за да се възхищавате на толкова много красота в едно тяло“, „Ти си красива русалка“, „Много красива, секси и естествена“, „Невероятно“. , ти си красотата, стани жена. Много благословии” или “Ти си впечатляваща, красива и също ангелска.”

Haniset Rodriguez започна своето пътуване в OnlyFans през март 2022 г. и всичко показва, че тя се е позиционирала като една от любимите кубинки на платформата. Всъщност в началото на годината младата жена призна пред програмата Destino Talk, че става все по-силна с профила си и че е успяла да спечели повече от два милиона долара.

В интервюто, където нито една тема не беше пропусната, Ханисет Родригес се позова и на най-фрапиращото предложение, което й е отправено, откакто е в платформата за възрастни: 20 хиляди долара за едни потни гащи.