Друг пътен инцидент на Подбалканския път София-Бургас отне живота на 39-годишна жена

Тежка катастрофа между ТИР и пътнически микробус отне живота на двама души. За часове главният път Е-79 край Монтана остана затворен.

Инцидентът станал малко след 5.00 часа сутринта близо до село Винище.

Челно са се ударили товарен автомобил и микробус, превозвал работници на “Балкански поток”. Шофьорът на буса е починал на място, а един от пътниците на път за болницата. Други петима души са настанени в лечебното заведение в Монтана.

Шофьорът на ТИР-а е в изключително тежко състояние.

“Имаше четирима души, които бяха с видимо порезни рани, в тежко състояние. Шофьорът също беше в тежко състояние и не можехме да го изкараме. Три пъти звъняхме на тел. 112, подаден е сигнала, а на този човек тези 10 минути можеше да коства живота му, а сега разбирам, че е починал”, каза пред NOVA Емил Миленков, който помогнал на пострадалите при инцидента.

“Всяко дърво е гроб. Да се сложат мантинели. 20 години е ето така. Участъкът е опасен, сигнализирали сме АПИ, сигнализирали сме министерства да се оправи този участък, засега нищо”, посочи кметът на село Винище Алексей Александров.

Временно движението по пътя е ограничено в двете посоки. Тежкотоварните МПС изчакват на място. Въведен е обходен маршрут за леки автомобили по направление Видин – Смоляновци – Клисурица – Славотин – Студено буче – Монтана и обратно. Движението се регулира от “Пътна полиция”.

Тежка катастрофа и на Подбалканския път София-Бургас. При инцидента, който е станал близо до разклона за град Павел баня, загина 39-годишна жена.

Автомобилът е бил ударен отзад от кола с пловдивска регистрация. След катастрофата друга жена е откарана с наранявания в болница.

Вероятните причини за инцидента са намалена видимост и висока скорост.

https://www.vesti.bg

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  17. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА