На 21 септември, около 12:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди”, управляван от 30-годишен мъж. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22 септември, около 19:20 часа в град Балчик е извършена проверка на 31-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,3 грама, реагираща на канабис. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 22 септември е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 1 000 евро от частен имот на територията на с. Карапелит, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22 септември, около 18:15 часа е получено съобщение за извършена кражба на лаптоп и аудио система от частен имот на територията на град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 21 септември, около 17:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на портфейл със сумата от 385 лева от търговски обект на територията на град Каварна. По случая е образувано досъдебно производство.

 

loading...