На 16 септември, около 23:00 часа в град Балчик е извършена проверка на 30-годишен мъж. В хода на проверката са установени 4 броя топчета с бяло вещество с тегло 0,60 грама , реагиращи на амфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 септември, около 15:50 часа по околовръстен път на град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 70-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,92 промила в издишания от водача въздух. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 септември, около 22:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Шевролет”, управляван от 34 годишен мъж. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин и метаамфетамин. Задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 18 септември, около 01:40 часа по ул. „Калиакра” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Нисан”, управляван от 20-годишна жена. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,04 промила в издишания от водача въздух. Задържана за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 септември, около 15:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по път I-9. На място е установено, че на ляв завой, лек автомобил „Фолксваген”, управляван от 23-годишна жена губи контрол над МПС и се преобръща в крайпътна канавка. Вследствие на инцидента, возещите се в МПС мъже на 18-години и 19 години са с комоцио, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

loading...