Албена ви кани да се потопите в магията на лятото със специална оферта

0
216
 Ще ви отведем на едно незабравимо пътешествие, директно до сърцето на Черноморието – курорта Албена. Представете си мястото, където слънцето целува морските вълни, а пясъкът под краката ви е толкова мек, че сякаш стъпвате по облаци.
През месец юни, Албена ви кани да се потопите в магията на лятото със своята специална оферта. От ваканционното селище са подготвили изключителни цени за някои от най-популярните  хотели, като всяка една от тях е малък рай на земята.
Maritim Paradise Blue 5*: Тук ще откриете лукса и комфорта на петзвезден хотел, където всяка стая е оазис на спокойствие и уют.
Maritim Amelia 5*: Вдъхновен от големия дух на Амелия Еърхарт, този хотел е символ на авантюризма и неустоимата жажда за нови открития.
Kaliakra Beach 4*: Тук ще се насладите на невероятния изглед към морето и на всички удобства, които бихте могли да си пожелаете.
Mura 4*: Разположен на самия бряг на морето, този хотел е идеалното място за релакс и спокойствие.
Slavuna 4*: Съчетаващ комфорта на модерния хотел с близостта до природата, Slavuna е мястото, където ще се почувствате като вкъщи.
Malibu 4*: Тук ще откриете истинската магия на лятото, съчетаваща се с уютните стаи и прекрасните гледки.
Laguna Mare 4*: Този хотел е идеалното място за всички, които обичат морето и искат да се насладят на неговата красота.
Elitsa 3*: Тук ще откриете уют и спокойствие, съчетани с невероятните гледки към морето.
Calimera Ralitsa Superior 4*: Разположен в парковата зона на Албена, този хотел е идеалното място за всички, които обичат природата и спокойствието.
Arabella beach 4*: Тук ще се насладите на невероятните гледки към морето и на всички удобства, които бихте могли да си пожелаете.
И не забравяйте, че всички тези невероятни предложения включват допълнителна отстъпка от 10% от базовата цена!
Запазете своята почивка сега!