Kayleigh Meagan Swenson е американски модел, дъщеря на покойния професионален борец и актьор Робърт Александър Суенсън-младши (известен още като Jeep Swenson ) и Ерин Патриша {née Hillsman}.

Тя е очарователна, провокативна е, има еротично излъчване и е висока завидните 178 см.

Размери: обиколка на бюста – 92 см; талията – 61 см, бедрата – 96 см.

Впрочем, визитната й картичка е:

Име: Викинг
Фамилия: Барби / Суенсън
Националност: американка
Дата на раждане: 22 октомври 1985 г.
Място на раждане: Сан Антонио, Тексас, САЩ
Цвят на косата: Руса
Цвят на очите: Син
Височина: 5,10; 178 см
Instagram – @ viking.barbie

Основният източник на доход на Viking Barbie е професията й на модел. Специалисти оценяват спестяванията й само от Инстаграм на 1 милион долара.

Не само това, тя вече два пъти се появява на корицата на „Плейбой“ заради горещината си. 

Кейли Свенсон, известна повече като Viking Barbie, знае как да забавлява своите 5 млн. последователи ви Instagram. Провокативна и на моменти твърде искрена, госпожа Свенсон не спира да залива мрежата с еротични снимки, които не остават безразлични на никого.

Бившето гадже на куотърбека на Далас Каубойс – Мат Прескът изкарва прехраната си като модел, но никога не е крила пристрастията си към порноиндустрията. Това също личи от множеството снимки в личния и профил в Instagram.

Кейли е много гореща и зашеметяваща жена, която донесе съвсем ново ниво на сексуалност в Instagram. В момента тя има връзка с човек на име Аарон Андреок, който не предпочита светлината на прожекторите. Ето защо тя не публикува много за него. Изглежда обаче, че и двамата се разбират достатъчно. Като човек, който обича да поддържа истински и отворен живота си, красивата й връзка е известна на всички.

Нейните публикации в Instagram показват колко красиво и чисто тя му изразява любовта си. Определено няма да е погрешно да се каже, че връзката им е предназначена да продължи вечно. Те са пример и урок за двойки, които са склонни да се разделят за най-малките неща.

До момента няма информация за нейното образование и квалификация. Въпреки това, като се има предвид нейното постижение, тя изглежда добре образована.

Очевидно е, че малко лоши могат да се открият за знаменитост като нея, макар и по отношение на връзката и кариерата й се разпространяват тук и там. Нейните хейтъри могат да правят приказки и да се опитват да я свалят поради негодувание и ревност. Но тя никога не е обръщала голямо внимание на жълтините. По-скоро се фокусира върху позитивността и любовта, които феновете и почитателите й дават. Свършила е похвална работа, за да я предпази тя от противоречия с позитивност и чувствителност.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1.  ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 

loading...