• Медиен инфлуенсър, модел, който редовно публикува снимки по бикини и дрехи за тренировка.

Кой е Дейзи Кийч?

Дейзи Кийч е американски модел на Instagram и звезда в социалните медии, която постигна звездна сила, като качи свои снимки на официалната си страница в Instagram. Тя има над два милиона последователи в своя акаунт в Instagram, а също така стартира собствена фитнес програма, чрез която придоби международна популярност.

Дейзи Кийч – възраст, детство и образование

Дейзи Кийч е родена на 12 август 1999 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ; засега тази млада звезда не е споделила нищо от живота си, например имената на родителите си и дали има братя и сестри, или не.

Освен това, информацията за нейното образование все още е загадка – някои източници твърдят, че все още не се е дипломирала в гимназията – така че информацията е все още оскъдна и ще трябва да изчакаме Дейзи да я сподели с нетърпеливите си фенове.

Кариерно начало

Преди Даси да стане национална звезда, тя публикува снимки и видеоклипове за себе си от салона, показвайки напредъка си. Тя бавно се превръщаше във фитнес модел и с всяка нова снимка ще привлича повече хора към официалната си страница в Instagram.

Постепенно тя става все по-уверена и по-популярна, което я насърчава да започне собствена тренировка по тялото, фокусирана върху гърба. Тя го кръсти Keech Peach Booty Program.

Възход към звездното

Постоянното й присъствие онлайн постоянно допринасяше за нейната популярност и тъй като снимките й станаха по-провокативни, тя се превръщаше в нещо като секс символ.

Започва да качва снимки в fоскъдни дрехи, като сутиени за тренировки и гащи, а впоследствие започва да си сътрудничи с редица марки спортни екипировки, като гимнастички, често носещи продуктите си, докато тренират, а също така започва да пуска на пазара такива марки като FoodBest хранене и спортно облекло, след това веган протеин на прах Final4orm и други. Тъй като тя става все по-популярна, тя започва да си сътрудничи и с модни марки, като FashionNova, The Pack Brand, GooseBerryIntimates, Manscaped, KO-Watches, Bang Energy и много други, които допринасят за нейното богатство.

Програмата й за тренировки започна да се продава много добре и сега тя има специален уебсайт за режима на тренировка и започна да я продава чрез електронна книга на по-малко от 50 долара. Можете да го поръчате на нейния уебсайт daisykeech.com, в допълнение към който можете също чрез облекло и плакати на Дейзи.

Популярност в YouTube

Дейзи също има своя собствена YouTube канал , на която тя има над 620 000 абонати, на които е качила видеоклипове от живота си, демонстрирайки ежедневните си начинания, но и говори за своите планове.

Тя стана доста популярна в YouTube, за което свидетелстват видеоклиповете й, които привличат повече от 55 милиона гледания – някои от най-популярните включват „Бельо за шезлонги Опитайте на път ‘, (35 милиона),’ Какво всички чакате … ‘, (Четири милиона) и’ Lounge бельо пробвайте на разстояние | Daisyfit ”, (Над два милиона гледания), сред много други, които са увеличили популярността и богатството й.

Дейзи е звезда в социалните медии и стана популярна по целия свят, като има фенове на изток и запад, които следват тренировките й и постигат подобни резултати.

Тя е помогнала на много жени по света да достигнат до крайната си телесна фигура и нейният успех е добавил много към нейното богатство. Според авторитетни източници състоянието на Кийч се изчислява на около 300 000 долара към началото на 2020 г., което вероятно вече е много пж-голямо, тъй като годишният й доход от нейните проекти достига до 60 000 долара, включително да се възползва от продажби на собствените си марки за дрехи и обувки.

Дейзи Кийч е високо 1,68 м, докато тежи около 55 кг, носи размер сутиен от 33В,  има сини очи и руса коса.

Въпреки че й харесва да е център на вниманието, Дейзи не е говорила за романтичните си връзки и засега само се спекулира, че се е срещала с Джейк Пол. Въпреки това, официално Дейзи засега остава сингъл и се фокусира върху професионалните си начинания.

Дейзи пребивава в Лос Анджелис, но използва всяко малко свободно време, за да пътува до далечни дестинации, споделяйки снимки от своите пътувания на официалната си страница в Instagram. Тя е редовно във фитнеса и е посветила живота си на здравословна диета и хранене, използвайки знанията си, за да помогне на другите да станат добре, здрави и да развият тяло, с което са щастливи.