Съобщава се, че Джак Грилиш се радва на срещи с Емили Атак.

Смята се, че 26-годишната футболна звезда и 31-годишната телевизионна водеща са се събрали в хотел в Манчестър и в лондонския комплекс на Емили през последните седмици.+

Казва се, че Джак, който се среща със Саша Атууд, се обажда и изпраща съобщения на приятелката Емили всеки ден, откакто започнаха да чатят в Instagram преди шест седмици.

Един приятел каза пред The Sun : „Емили гледаше Джак на еврото и мислеше, че е във форма. А от своя страна Джак е неин фен, откакто тя участва в ролята на Шарлот „Големите джанти“ Хинчклиф в The Inbetweeners.

„Те започнаха да говорят в Instagram, преди да разменят номерата и да го пренесат в WhatsApp и FaceTime. Джак й се обаждаше почти всеки ден и беше доста открит за това.

„Те станаха наистина добри приятели, натоварени са с FaceTiming и той е като малко кученце около нея. Много е сладко. Те се смеят истински заедно.

Излизане: 26-годишната футболна звезда и 31-годишната телевизионна водеща се смятат, че са се събрали в хотел в Манчестър и на площадката на Емили в Лондон през последните седмици.

От размяната на номерата през септември се казва, че Джак и Емили са се мотали в хотел Lowry в Манчестър преди победата на Сити срещу Брюж.

По това време Емили беше на посещение в близкия Салфорд, докато обикаляше страната с комедийното си шоу „Емили Атак напусна групата“.

Източник каза на изданието, че приятелството им е “приказка в съблекалнята”, защото много от съотборниците на Джак харесват Емили.

Инсайдерът твърди, че приятелите „не са прекрачили границата“ и досега са се мотаели само като приятели. MailOnline се свърза с представители на Джак и Емили.

Докато Емили в момента следва Джак в Instagram, той не я следва обратно.

За последно Емили беше свързана с модела Джуд Тейлър, но двойката се раздели след пет месеца среща поради забързаните й служебни ангажименти.

През септември Саша потвърди, че тя и Джак все още са заедно, като публикува сладка почит за рождения ден на футболиста на Ман Сити.

25-годишната русокоса красавица пусна в своя Instagram, за да сподели поредица от сладки снимки от тях заедно, като написа в надписа: „Честит рожден ден, скъпа моя, обичам те винаги.“

В монтажа моделът седеше в скута на любимия си от детството, облечена в английска риза, сгушнала се до него на парти и в частен самолет и позира преди нощно излизане.

Саша също така разкри, че е изминала година, откакто двойката се събрала  с домашното си куче.

Споделяйки няколко снимки на какапу, наречен Скай, тя написа: „Не мога да повярвам, че преди година на този ден получихме нашето бебе Скай. Благодаря ви, че донесохте толкова много любов и щастие.

25-годишната русокоса красавица (на снимката) публикува в своя Instagram поредица от сладки снимки как са заедно, като написа: „Честит рожден ден, скъпи мой, обичам те винаги“

Джак, който наскоро се премести в Ман Сити от Астън Вила за £100 млн., привлече зли езици миналия месец, когато хареса поредица от секси бикини снимки на Love Island Lillie.

Съвсем наскоро двойката беше забелязана да чати на парти със звезди след инцидента с харесване.

22-годишната риалити звезда и 25-годишният футболист присъстваха на събитие в Peter Street Kitchen, където футболистът също беше видян да се мотае с Ели Браун.

Източник каза на MailOnline: „Джак се приближи до Лили и в крайна сметка те разговаряха около петнадесет минути. Очевидно той беше истински джентълмен.

По-рано се твърдеше, че Джак е пренебрегнал Лили.

Източник каза пред The Sun : „Беше наистина неудобно – всички мислеха, че Джак може да каже нещо на Лили, след като хареса всичките й снимки, но той дори не я погледна.

„За щастие, Лили изобщо не беше притеснена, защото към нея се присъедини и другата звезда от Love Islander Джак Барлоу, с когото сега започна да излиза.“

Съвсем наскоро двойката беше забелязана да чати на парти със звезди след инцидента с харесване. 

Джак също се мотаеше с Ели на мястото, преди да се отправят към нощния клуб Chinawhite.

По това време MailOnline се свърза с представители на Джак и Лили за коментар.

Джак показа признателността си за бляскавите снимки на Casa Amor на Лили, като хареса снимките от поверения му профил.

Лили беше поласкана, след като отбеляза харесванията от Джак на нейните снимки, включително една от нея, облечена в оскъдни бели бикини, което беше споделено дни след като тя влезе в съперническата вила на Love Island.

Източник каза на MailOnline: „Лили не можеше да повярва, че Джак дори знае коя е, камо ли да отдели време да хареса качените й в Instagram снимки.

Харесванията на снимките на Лили бяха от поверения профил на Джак в Instagram бяха заснети в дните преди той да премахне взаимодействието с нейния акаунт 

„Беше разочароващо, че не хареса снимките дни по-късно, но е възможно да не е искал приятелката му да разбере.

„Въпреки това й направи комплимент и се надява един ден пътищата им да се пресекат, за да може да го попита за това.“

Футболистът хареса снимка на Лили по бикини, която беше споделена, докато тя беше в Casa Amor на 26 юли, както и снимка на риалити звездата, която се наслаждава на чаша с балончета, за да отпразнува своята „свобода“, след като се завърна от Майорка и беше под карантина за пет дни.

Джак, който завърши своя рекорден британски трансфер от Астън Вила по-рано този месец, наскоро призна, че е „голям фен“ на Love Island, дори каза, че ако не беше футболист, щеше да участва в шоуто за запознанства на ITV2.

Джак също се мотаеше с Ели (на снимката) на мястото, преди да се отправят към нощния клуб Chinawhite

През април Джак се пошегува по време на интервю заедно с бившия съотборник от Вила Джон Макгин, 26, че ще бъде „на Острова на любовта или ще работи като промотор или диджей“, ако се провали като спортист.

Той също така сподели снимка на него и момчетата от Англия, които гледат Острова на любовта на голям екран в обща стая в евро квартирата на отбора миналия месец и се пошегува, че зарязаният островитянин Хюго Хамънд, 25, изглежда като плюнка на защитника Бен Уайт, 23.

Преди това Джак показа възхищението си от бившите състезатели на Острова на любовта, след като беше хванат да отнема 22-годишната риалити звезда Наталия Зопа от нейния приятел.

Във видео, споделено в TikTok 2020, партньорът на островитянина Наталия Хас Салех заяви: „Сякаш днешният ден не можеше да стане по-странен, най-добрият играч във Висшата лига се опита да разговаря с госпожица“, докато споделяше предполагаемото съобщение в Instagram от Джак, махвайки емоджи за ръце.

През юни беше съобщено, че Джак и неговата любима от детството Саша са се събрали отново след кратка раздяла и той смятал модела за свое „тайно оръжие“ извън терена.

Двойката, която беше заснета заедно на почивка в Хърватия миналия месец, се срещна, докато бяха тийнейджъри в римокатолическото средно училище “Сейнт Петър” в Солихъл, Уест Мидландс.

Коя е приятелката на модела на Джак Грийш Саша Атууд? 

25-годишната Саша Атууд е модел от Уест Мидландс.

Тя познава Джак от ученическите им дни и се казва, че двойката възобновила романса си през юни.

Саша е  представена от Industry с нейните работни места като модел, където има профил, в който са изброени нейните данни.

Според The ​​Sun тя е била проучена на 13 години в Бирмингам, докато е пазарувала, и е моделирала за марки като Boohoo.

Освен като модел, Атууд е успешен инфлуенсър в Instagram с над 50 000 последователи, често споделяйки публикации за мода и красота. Тя има и канал в YouTube.

Тя не споделя никакво прозрение за връзката си с Джак онлайн.

Двойката наскоро замина на почивка заедно в Хърватия след Еврото.

Въпреки че първоначално Саша и Джак успяха да запазят връзката си в тайна, започнаха да се разпространяват слухове за възможен роман, след като тя беше забелязана да го подкрепя по време на мачовете на Евро 2020 в Англия на Уембли.

Съобщава се, че Джак е искал да държи Саша далеч от светлината на прожекторите.

Но наскоро източник описа Саша като „тайното оръжие на Джак извън терена“ и че тя „го държи на земята“. 

www-dailymail-co-uk.