Те са по-резервирани в показването на чувствата си

Наближава Свети Валентин – един от най-мразените празници в годината за едни и същевременно най-очакван за други. Вече по магазините има разнообразие от рози, херувимчета, сърчица и всякакви други подаръци, с които да покажем любовта си към любимия човек.

За съжаление, не всеки може да покаже чувствата си на този, когото харесва. За някои представители на зодиака, това е просто измислен ден, на който харчим излишни пари и не сме искрени.

Според астролога Лиса Стардъст, има хора които не са толкова романтично настроени и не обичат сълзливи валентинки. И това се определя от тяхната зодия и планетата, която ги управлява. Те ще направят от мухата слон, ако им подарите скъп букет с цветя или ще мърморят, че мразят червени балони във формата на сърце, но въпреки това ще се трогнат от жеста. Те просто не харесват помпозността, която съпътства този ден.

Вижте за кои четири зодии Свети Валентин не значи нищо:

Козирог

Те са романтици в дъното на душата си и не си падат много по Свети Валентин, защото смятат, че човек трябва да показва чувствата си не само в един ден от годината. Освен това са малко недоверчиви. Дори и да приемат подаръка и излязат на вечеря, в главата им се върти сценарий за това каква е основната причина за това внимание. Те винаги се съмняват и това пречи на доверието във връзките им. Ако все пак искате да ги изненадате, помислете за някое местенце, където ще сте сами.

Водолей

Когато наближи Свети Валентин и всички споделят какво са купили или планират да направят за половинките си, Водолеите бягат настрани. Но както казват: „Тихите води са най-дълбоки“. Това, че са по-резервирани и не ги бива в романтичните послания и изненади, не означава, че нямат чувства. Просто трябва да намерите правилния подход към тях – да се разбират на интелектуално ниво. Те биха се зарадвали на книга или на приятен разговор с вас на дивана, отколкото на романтична вечеря на свещи.

Овен

Родените под този знак знаят, че са номер 1 в любовта и не им е нужен ден, в който да се доказват. Тяхната стихия е огънят и затова трудно биха сдържали чувствата си към някого. Овните обичат да поддържат тръпката в отношенията и се дразнят, когато някои мъже и жени правят какво ли не на Свети Валентин, а след това често пренебрегват половинките си. Ако току-що започвате връзка с Овен, не го пришпорвайте да правите планове за празника. Така само ще се срещнете с раздразнението му.

Стрелец

Хората от тази зодия ценят свободата си и не биха допуснали някой да управлява живота им и да ги кара да празнуват Свети Валентин. Те са искрени и постоянно споделят чувствата си, но не са по сантименталностите от сорта на писане на валентинки или правенето на колаж със снимки. Стрелците са влюбчиви, но същевременно романтичен уикенд или изпращането на огромен букет с рози ги плаши, че скоро ще се лишат от свободното си време. Все пак, влюбят ли се, са изключително сериозни, но отново не биха се впечатлили от сълзливите истории за Свети Валентин.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...