Кристина Карильо-Букарам има милион последователи в YouTube и толкова на Instagram. Тя има какво да покаже и да каже. Запознайте се с Кристина Каррило-Букарам, на 32 години. Еквадорска и ливанска кръв текат в нейните вени. Тя е веган и успешен блогър. И също така – девствена.

В социалните мрежи Кристина е по-известна с псевдонима си FullyRawKristina. В канала си в YouTube има абонирани близо 1 милион души. Обикновено момичето споделя видеоклипове, на които показва какво яде и как се поддържа във форма. Но наскоро тя призна пред камерата, че все още е девствена!

“Израснах в семейство на православни християни. Забраната за сексуални контакти преди брака е една от основите на моя мироглед. И аз все още се придържам към ценностите, които внедрих в детството си”, споделя Букарам.

Видеото е гледано от над половин милион потребители. Клипът е записан на Бали преди две години, но Кристина твърди, че той все още е актуален и нищо не се е променило от тогава. Освен факта, че Кристина се пази за бъдещия си съпруг, има още една причина, поради която успява да запази целомъдрието си – липса на време.

“Започнах да работя на 18-годишна възраст. Прекарах цялото си ежедневие, цялата си страст и сексуална енергия за кариерното развитие. Казано по-просто, аз не бях на път към гаджетата”, разкри още тя. BLITZ.BG

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST