24-годишна бездомница изнасилила, прерязала гърлото и прибрала в куфар 12-годишно момиче

0
527

Бездомна жена, “която се похвали, че продава части от тялото”, е обвинена в изнасилване, измъчване и убийство на 12-годишната Лола. Момичето беше намерено в куфар в Париж с поставени цифри 1 и 0 върху гърдите.

Дахбия Б.,

24-годишна бездомна жена със “сериозни психологически проблеми” е прерязала гърлото на Лола, а след това я напъхала в куфар. Аутопсията показала, че момичето починало от задушаване.

Ученичката е намерена в петък, в куфар, вързана за китките и краката. Куфарът е оставен във вътрешния двор на сграда в североизточната част на Париж.

Появиха се кадри от видеонаблюдението, показващи както предполагаемия убиец, така и жертвата и до блока, където Лола живеела с родителите си.

Разследващ източник разказа, че

“заподозряната се похвалила, че продава части от тялото”.

Майката на жертвата е подала сигнал за изчезването на дъщеря си в полицията в 17:00 часа в петък вечерта.

Няколко часа по-късно бездомник се свързал с полицията, след като се натъкнал на куфара и открил тялото вътре около 23:30 часа на улица д’Хаутпол – в близост до дома на Лола. Свидетел разказва, че е видял заподозрениата да влачи куфара около два часа преди изчезването на Лола.

“Доказателствата сочат, че момичето е било отведено в мазето на апартамента, където е било измъчвано и изнасилено, преди да бъде удушено и гърлото и да бъде прерязано.”

Съдебен източник потвърди, че Дахбия Б. е в ареста, обвинена в “убийство на дете под 15 години”.  https://bg-voice.com/

В АРХИВА НА НДТ: