Кандидатът за кмет на ГЕРБ СДС Красимир Николов: Градът ни е в застой,
това трябва да се промени!

Кандидатът за кмет на Добрич от ГЕРБ СДС Красимир Николов и кандидатите за общински съветници от листата продължават разговора за Добрич по кварталите. Представителите на коалицията се срещнаха с жители на кв. „Дружба“ 2.

Хората споделиха, че там районът не е асфалтиран основно от десетилетия, а уличната настилка е цялата в кръпки. Липсват достатъчно паркоместа, а пред детските заведения в пиковите часове става огромно струпване на автомобили и хора и нерядко възникват скандали.

Жителите на квартала искат да имат свой парк за отдих, защото
междублоковите пространства са окаяни, а площадката до детска ясла
„Пролет“ е в ужасно състояние.

Хората поставиха и общите за целия град проблеми – недоволни са от лошия транспорт, от това, че улиците не се метат и мият, че не се откриват нови работни места, че младите хора заминават. Оплакаха се от
некомпетентност на общинската администрация, когато са се обръщали към нея по различни проблеми. Поставиха въпроса дали ще продължат програмите за енергийна ефективност на жилищните сгради, задвижени именно от ПП ГЕРБ.

„Градът ни е в застой. В ГЕРБ СДС ще работим за чист, европейски град, с
по-добра транспортна и жилищна инфраструктура. Ще работим за привличане на повече инвестиции и европейски средства. Казваме „Не!“ на кредитите, които Общината тегли и които ще изплащат и децата ни!“, заяви Красимир Николов.

ГЕРБ-СДС ДОБРИЧ

Купуването и продоването на гласове е престъпление.