1 120 ЛЕВА СЪБРАХА СЛАВЕЙКОВЦИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ВАНИНА

0
2189

1 120 лева бяха събрани от благотворителни концерти за лечението на Ванина Колева от 9 а клас в СУ „П.Р.Славейков”. Инициатори и организатори бяха ученици от 9 и 10 клас. Събраните средства ще бъдат предоставени на семейството на момичето, на което предстои операция.

Както обещаха водещите Виктор, Александра и Сълзина, талантите на „Славейков” попяха и поиграха на останалите славейковци, а най-вече ги разсмяха с великолепното си изпълнение на скечове.

Божидар Димов от 9 а се въплати в ролята на Дядо Коледа и се опита неуспешно да си намери Снежанка. Гвоздеят в програмата бе откъсът от „Лебедово езеро”, виртуозно изпълнен от момчетата от 10 клас.

Момичета от 9 а клас танцуваха народни танци, Виолета Колева се представи с песен.

Коледа наближава. Идва да освети хората и техния път. Всеки забравя лошото, мъката изчезва от сърцето, злото се скрива в своята дупка, за да даде път на добротата, която върви по целия свят и дарява щастие. Дори най-суровият и нещастен човек е способен да се усмихне на този светъл празник. Това е Коледата – време, в което всеки да потърси в себе си искрата, да си спомни, че въпреки многото трудности, доброто съществува – ние го носим в нас. Време е да прегърнем близките си и да усетим колко ги обичаме. Време е да подадем ръка на човек в нужда и да се усмихнем на света, бяха финалните думи на водещите. НДТ