28 декември е време на бърза стабилност. Трябва да сте по-внимателни, когато давате пари назаем. Има вероятност да чакате много дълго за връщането им. До края на годината не остават сили за ново начало. Има честа смяна на състояния, представи и преценки.

♈ Овен

Отдихът в компанията на приятели е точно това, от което Овните имат нужда днес. Може би някой ще се опита да реши нещо за Овен, но трябва да помислите два пъти дали той се нуждае от такава услуга, за която след това ще трябва да плати скъпо. Днес не трябва да правите нещо половинчато, в противен случай недовършената част ще излезе настрани.

Космически съвет: Днес не трябва да разчитате на помощ от другите. Лоша услуга и небрежност в бизнеса ще имат много големи последствия.

♉ Телец

Телец, днес можете да поискате всичко и от всеки, всичко е само за вас. Телец, не се заблуждавайте от външния вид; днес, повече от всякога, те могат да лъжат. Не излизайте на вечерна разходка, може да срещнете неприятно познанство.

Космически съвет: Желанията ви ще се сбъднат и никой няма да може да откаже молбата ви. Но сферата на общуване и взаимоотношения може да бъде изпълнена с неприятни изненади.

♊ Близнаци

Ако някой отдавна чука на вратата ви, а вие все се правите, че не сте си у дома, то днес Близнаците трябва да отворят тази врата, защото може да влезе някой много мил и добър. Днес вашите близки може да се скарат заради вас, така че помислете какво говорите и как се държите. Може би днес някой няма да успее да спази обещанието си към Близнаците, което силно ще ги разстрои.

Космически съвет: Спрете да се криете и отворете вратата към съдбата си. Но внимавайте: доверието ви може да се възползва.

♋ Рак

Днес Раците ще открият талант за красноречие, така че можете да примамите всички с историите си. Добро утро, бърз работен ден и спокойна вечер – това е прогнозата за Раците за днес. Вашите лоши навици ще се почувстват по отношение на здравето.

Космически съвет: талантът на красноречието ще ви помогне по много въпроси днес. Като цяло денят обещава да бъде спокоен.

♌ Лъв

Лъвовете наистина имат нужда да бъдат обичани и днешният ден може да им даде това усещане. Позволете си да мързелувате днес, никой няма да ви се кара за това. Ако някой проявява агресия към вас, опитайте се да не отговаряте със същото.

Космически съвет: Не се страхувайте да говорите за чувствата си. Искате да бъдете обичани и го заслужавате.

♍ Дева 

Днес Девите ще помогнат на някого да разреши проблем, а самите те ще се почувстват по-щастливи. Днес Девите ще имат нужда от максимална отдаденост в работата. Несериозното отношение към материалните ценности може да доведе до загуби.

Космически съвет: Нова година идва и ще трябва да се потопите в работа. Не се обезсърчавайте, скоро служебните неприятности ще приключат и ще можете да се отпуснете.

♎ Везни

Помогнете на съпругата си да изчисти някои домакински задължения и тогава можете да получите благодарност от нея. През този ден ви очакват сериозни разходи и покупки, но звездите съветват да умерите желанията си. Везни, не се опитвайте да откраднете топлината с чужди ръце.

Космически съвет: денят ще бъде посветен на домакинските задължения и ежедневието. Не забравяйте за вашите близки и близки. Възможни са проблеми с финансите.

♏ Скорпион

Каквото и да се случи около вас днес, дори пожар или наводнение, Скорпионите ще запазят спокойствие както никога досега. Време е Скорпионите да си припомнят, че в живота има нещо повече от работа. Не разчитайте на авторитета си, днес няма да се получи.

Космически съвет: никакви неприятности или проблеми няма да ви попречат да останете спокойни. Бъдете мили с членовете на семейството.

♐ Стрелец

Днес Стрелците могат да се движат в насрещната лента на всички стереотипи, системи и вярвания, но ще я преминат много успешно. Днес работата ще погълне толкова много Стрелците, че те ще забравят за всичко останало. Обърнете внимание на знаците на съдбата, звездите казват на Стрелец, че днес те ще бъдат изпратени до него.

Космически съвет: Ще бъдете погълнати от работни задачи и конфликти с колеги. Дръжте се под контрол и се опитайте да си вземете почивка от тревогите в края на деня.

♑ Козирог

Може би самотните Козирози ще искат да прекарат тази вечер на кино и ще прекарат половината ден в търсене на подходяща компания. Събитията днес ще наподобяват сюжета на тъжна приказка. Козирозите не трябва да се надяват на нечия помощ днес, няма да я получите.

Космически съвет: Въпреки че жадувате за връзка и любов, вероятно ще се окажете сами днес. Не се обезсърчавайте, късметът ще ви се усмихне друг ден.

♒ Водолей

В каквото и да се захване един екип с Водолей, той ще бъде успешен, било то спортна игра или общ творчески проект в работата. Водолеи, останете в хармония със себе си. Днес Водолеите не трябва да се опитват да измамят никого, иначе вие ​​самите ще си останете глупаци.

Космически съвет: Ще имате печеливш ден във всяка игра, която играете. Това не се отнася само за спортни или работни проекти. Не забравяйте, че целият ни живот е игра.

♊ Риби

Днес Рибите ще имат отлична интуиция, която ще им помогне да вземат правилни решения. Днес Рибите постоянно ще бъдат дърпани нанякъде и няма да е лесно да ги оставите на никого. Днес Рибите могат да завържат нови интересни запознанства, но ако не искате да останете без приятели, не забравяйте, че един стар приятел е по-добър от двама нови.

Космически съвет: днес интуицията ви многократно ще ви подсказва правилните решения. Слушайте инстинктите си и не пропускайте момента – може да ви очаква шеметно романтично приключение.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА