♈ Овен

Към вас се приближава лавина от работни задачи. Съберете сили и се подгответе психически и физически да се справите с всичко през следващата седмица. Може би много неща и ситуации няма да вървят според плана ви, но в това няма нищо лошо – Вселената ги коригира към по-добро. Полезно е да се занимавате с домакинска работа и да общувате с близки роднини – това ще ви зареди с положителна енергия.

Космически съвет: не очаквайте важни събития или важни победи днес. Време е да се справите със стари неща.

♉ Телец

Докато се фокусирате върху грешките на другите, опитайте се да видите своите собствени – те са много. Но не се вкопчвайте в тях – съжалете нервната си система. Днес може да получите положителни новини, които ще ви заредят с оптимизъм и добро настроение. Денят няма да мине без трудности, така че в трудни моменти не забравяйте, че скоро черната ивица ще се смени с бяла.

Космически съвет: денят ще се развие добре, организационните въпроси ще се решават с лекота.

♊ Близнаци

В тази работна събота едва ли ще искате да се натоварвате сериозно, но въпреки това има огромен енергиен потенциал. Затова разчистете развалините по време на работа – днес ще има много енергия за това. Е, ако искате приключения в този ден, не забравяйте да вземете приятелите си с вас – ще бъде много по-безопасно. В любовния план всичко е наред, но все още не трябва да вземате сериозни решения.

Космически съвет: очаквайте приятни срещи и нови запознанства. Добър ден за възстановяване на стари връзки и помирение с тези, с които сте се карали.

♋ Рак

Вашите планове се различават от плановете на други близки хора, но не се разстройвайте – винаги можете да коригирате сценариите и да прекарате час-два заедно. Не се страхувайте да загубите нещо; Вселената определено ще ви даде нещо в замяна. Освен това не съжалявайте за пропуснатите шансове – нови ще заемат мястото им, но малко по-късно. Освен това звездите съветват да не се претоварвате в този труден ден и да се грижите за здравето си.

Космически съвет: Поднесете приятна изненада на тези, на които държите. Денят обещава да е ползотворен, не си губете времето с глупости.

♌ Лъв

Решаването на проблеми е противопоказано. Преминете към нещо друго и неприятностите ще се решат от само себе си. Като цяло това е важен ден, когато животът ви може да се промени драстично и сега е полезно да наблюдавате тези промени и да намерите в тях възможности, от които си струва да се възползвате незабавно. Звездите също съветват да търсите съмишленици – в бъдеще те ще ви помогнат за нещо много важно.

Космически съвет: Ще трябва бързо да научите нещо ново. Не би трябвало да има сериозни проблеми.

♍Дева

Колкото по-малко бързате, толкова по-малко грешки правите. Опитайте се да обмислите всяка стъпка. Но ако сега някои ситуации започват да се повтарят, тогава си струва да погледнете по-отблизо – Вселената ви изпраща знак, че ще трябва да промените нещо в навиците си, да промените някои решения. Също така е полезно да правите неща, които ви зареждат и ви дават само положителни емоции.

Космически съвет: лесно ще се разбирате с любимите си хора и ще разбирате идеално тези, които са ви скъпи. Няма да има основания за несъгласие.


♎ Везни

Брилянтни идеи витаят във въздуха. Грабнете ги и ги развийте в пълноценен проект – в бъдеще това ще ви донесе признание от началството и добри пари. Слушайте новините и въобще цялата информация, която чуете днес – тя може да преобърне живота ви. Звездите също съветват да проявявате още повече загрижеността си, помагайки на всеки, който поиска.

Космически съвет: денят ще е успешен, макар и не лек. Сутринта ще донесе неочаквани събития или новини, които могат да объркат плановете ви.

♏ Скорпион

Не пропускайте изгодна оферта или шанс – днес можете да направите огромен скок в кариерата си. Просто оценете перспективите си от различни ъгли предварително, за да сте сигурни в положителния резултат. Но сега не трябва да давате обещания; най-вероятно няма да можете да спазите много от тях. Като цяло звездите съветват по-често да правите това, което ви харесва, и да не се фокусирате върху негативното.

Космически съвет: Потърсете съвет от членове на семейството или приятели. Те ще ви помогнат да намерите правилното решение на всеки проблем.

♐ Стрелец

Обстоятелствата се развиват много бързо и ви изкарват от работния коловоз. Намерете опората си, за да не изпаднете в хаос или да не се забивате в трудна задача цял ден. Въздържайте се от всякакви инициативи и конкретни действия – сега е по-добре да наблюдавате случващото се отвън, без да се въвличате в плановете на Вселената. Вечерта е по-добре да се отпуснете в компанията на приятели и да облекчите натрупания стрес.

Космически съвет: не се разстройвайте, ако нещо не се получи сутрин. Втората половина на деня обещава изненади.

♑ Козирог

Днес може да станете инициатор на конфликт, така че е много важно да стоите далеч от потенциално негативни разговори, спорове и ситуации. Като цяло е полезно да държите емоциите под контрол – днес те са склонни да развалят всички отношения.

Обстоятелствата сега може да объркат всички карти, но те ще влязат в живота ви с причина, но за да покажат какво точно трябва да се коригира.

Космически съвет: денят ще донесе много радостни събития, направете нещо съвсем ново.

♒ Водолей

Интуицията днес ще ви помогне да продължите кариерата си и да печелите повече, така че се вслушвайте в нея постоянно. Също така си струва да сте по-активни и проактивни сега – нови познанства със сигурност ще дойдат по пътя ви в бъдеще. Но вечер трябва да се отпуснете – в този ден почивката е също толкова важна, колкото и работата. Прекарвайте повече време с любимите си хора – това ще ви зареди с положителни емоции.

Космически съвет: всичките ви начинания ще бъдат успешни. Има шанс за нови печеливши запознанства.

♊ Риби

Време е да преминете от думи към дела – днес звездите ще ви помогнат да осъществите всичките си планове. Също така е полезно да поемете отговорност за сложни задачи и да бъдете проактивни, когато обстоятелствата го изискват. Но може да има проблеми с емоциите – сега има толкова много от тях, че е трудно да се ограничи всичко. Опитайте се да се контролирате, иначе ще направите бъркотия.

Космически съвет: общуването с другите днес ще бъде приятно. Може да има твърде много работа, но няма да сте преуморени.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国–保加利亚
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

Sommer Ray

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА