Наближаваме лунното затъмнение, което ще се случи на 25 март, и пролетния коридор на затъмнението. Не трябва да се страхувате от този период, важно е да контролирате емоциите си и да бъдете внимателни, тогава енергията на планетите ще ни помогне. Може би вече чувстваме повишена тревожност. Помислете какво точно ще ви помогне да го преодолеете. Също така е по-добре да не бързаме никъде, особено през първата половина на деня, защото Луната, напускайки знака Овен, влиза в сериозен конфликт с Марс и ще се намесва в нашите дела. Но не се притеснявайте, всички проблеми могат да бъдат решени утре, защото Слънцето и Плутон определено ще ни помогнат.

Овен , ако ти остава съвсем малко до някакъв резултат, тогава натискай! Всичко трябва да се получи в петък и ако сте едва в началото на пътя си, не насилвайте нещата.

Телец , може да искате да се абстрахирате от другите, но това няма да се хареса на околните. По-добре е да стоите далеч от натрапчиви непознати, другите ще ви разберат.

Близнаци , може да се почувствате малко неудобно, когато сте сред голяма тълпа от хора. Опитайте се да останете сами и ако е възможно, вземете си почивен ден и поддържайте добро здраве.

Рак , този петък може да не е най-активният ден за вас. Може изобщо да няма много енергия. Дайте си много почивка и не се натоварвайте с твърде много неща на работа.

Лъв , вашата енергия, напротив, е в разгара си. Лесно ще се превърнете в живота на всяка компания. Комуникацията с ръководството може да осигури неочаквани бонуси.

Дева , можете лесно да намерите правилното решение на труден въпрос или да разберете в каква посока трябва да се движите, за да постигнете целите си. Важен ден за стратегически маневри в работата и в личния живот.

Везни , идеален ден за поддържане на всякакви дългосрочни отношения. Ако сте женени от дълго време, тогава изненадайте партньора си с изненада или съберете стари приятели и другари.

Скорпион , опитай се да научиш нещо ново, ще ти е лесно. Освен това иновацията ще ви бъде полезна в бъдещата ви работа, но сега е идеалният момент да се научите.

Стрелец , подходящият момент за личностно израстване и професионални срещи. Има възможност да използвате връзките си, за да получите финансова подкрепа или да укрепите авторитета си.

Козирог , планетите ви съветват да разчитате на собствените си сили и да не разчитате на другите. Дори най-близките ви приятели може просто да не са в състояние да ви помогнат.

Водолей , ден, в който може да ви застигне конфликт между бащи и деца. Грижете се за по-възрастните и бъдете по-снизходителни към по-малките.

Риби , рядък късмет ще се усмихне на някои представители на вашия знак. Може да има перспектива да направите скъпа покупка или да посетите далечна страна, в която никога преди не сте били.

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

    1. ДОБРУДЖАНЦИ
    2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
    3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
    4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
    5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
    6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
    7. БЪЛГАРИТЕ
    8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
    9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
    10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
    11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
    12. РИБОЛОВ
    13. ИНТЕРВЮТА
    14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
    15. България – Китай 中国保加利
    16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
    17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА