ОВЕН – Старателно ще подберете екипа си, с който да работите върху нов проект и ще търсите най-добрите решения за него. Не се поддавайте на изкушения, които биха ви подвели.

ТЕЛЕЦ – Изменения в плановете ви ще направят възможно осъществяването на начинание, за което не сте се подготвяли предварително, но няма да съжалявате.

БЛИЗНАЦИ – Подгответе стратегията си, ако търсите подкрепата на влиятелни хора, ще са ви нужни силни аргументи. Нововъведения на работното място могат да направят работата ви ефективна.

РАК – Душевните ви потребности ще ви подтикнат да споделите мислите си с човек, на когото вярвате и му се доверявате. Погрижете се и за здравословните си неразположения.

ЛЪВ – С решаването на професионални и делови въпроси ще започнете деня си, оставяйки личните за по-късно. В плановете ви влизат и нови начинания, остава да изберете подходящия момент.

ДЕВА – Вярата в собствените ви сили прави трудностите по-лесно преодолими, каквито и да са те. С правилен подход и толерантност в отношенията ще намерите верните решения. В личните ви дела ще срещнете подкрепата на специален човек.

ВЕЗНИ – Може да си осигурите повече от нещата, към които се стремите, ако сте склонни на компромиси и покажете толерантно отношение към обкръжението си.

СКОРПИОН – Съвместните изяви ще са успешни и за вас ще се говори добре. Добронамерени в мислите и в поведението, ще си осигурите предимства. В интимния ви живот се наблюдава раздвижване.

СТРЕЛЕЦ – Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Деловите Стрелци да не приспиват бдителността към конкуренцията си, последните развития говорят за подценяването им, което не е препоръчително.

КОЗИРОГ – Размествания на работното място ще ви създадат известни главоболия, но ще ги преживеете. Всяко зло за добро. Ще продължите и занапред да сте бдителни, като не изпускате от контрол делата си.

ВОДОЛЕЙ – Въпросите, които не търпят отлагане ще бъдат приоритетни за вас, като няма да пропуснете и личните си ангажименти. Финансови затруднения ще ви накарат да потърсите подходящия човек.

РИБИ – Не бъдете гневни и избягвайте онези, които ви създават отрицателни емоции. Усмихнете се и светът ще ви отвърне със същото, а вие ще постигнете целите си.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА