ОВЕН –  Налага се да проявите съобразителност, за да се справите с по-сложна ситуация. Но ще успеете. С компетентната си намеса ще решите проблема в полза на бизнеса ви.

ТЕЛЕЦ – Дистанцията ви от определена личност не помага да станете по-добри, напротив. Правете компромиси и няма да съжалявате. Не се притеснявайте за излишни дреболии.

БЛИЗНАЦИ – Активността ви е очевидна и пропорционална на нарастващите ви ангажименти. Търпеливо изпипвайте всяка подробност и ще оставате доволни.

РАК – Оценката за работата ви ще бъде положителна от страна на началниците. Отнасяйте се с повече уважение към хората от обкръжението си и не се надценявайте.

ЛЪВ – Предстоят ви задачи, от чиито резултат ще зависят бъдещите ви успехи. Ще съсредоточите вниманието си основно в областта на професионалните си интереси.

ДЕВА – Ще търсите по-перспективните начини за изява в службата. Към здравословните си проблеми не проявявайте безхаберие, вслушвайте в съветите на специалисти.

ВЕЗНИ – Водени от вътрешен импулс, ще пристъпите към изява на засиленото си усещане за вътрешна свобода. Ще събудите съмнения у някого, но ще привлечете съмишленици.

СКОРПИОН – В личните си взаимоотношения  днес ще се радвате на разбирателство, но и ще трябва да се съобразявате с интимния си партньор, за да не преминете границите.

СТРЕЛЕЦ – Има проблеми, върху които разсъждавате, но не сте стигнали до решения. Бизнесът ще ви потопи в подобни ситуации и ще имате възможност да се запознаете с тях.

КОЗИРОГ – Денят е добър, защото ще срещнете хора с вашите интереси и ще пристъпите към съвместни действия. Запазете силите си за вечерта, очакват ви приятни изненади.

ВОДОЛЕЙ – Имате правилно мислене по отношение на професионален проблем и с действията си ще ускорите решаването му. Днес ще наложите свой стил на работното място.

РИБИ – Действията ви днес ще трасират пътя на нововъведенията в работата ви. Доброто ви сътрудничеството с всички нива в служебната йерархия ще засили интереса към вас.