Денят е подходящ за обсъждане на важни въпроси. Препоръчително е да избягвате прекомерна работа и стресови ситуации. Мнозина ще бъдат по-впечатлителни от обикновено и дори дребни трудности може да бъдат взети присърце. Опитайте се да не оставате сами с проблемите си, защото наблизо има хора, към които можете да се обърнете за съвет или помощ.

Овен . Чувстваш се добре там, където е семейството ти. Звездите напомнят на Овните тази истина и ви съветвам във вторник и всички следващи дни да посветите възможно най-много време на най-близките си хора. Оставете настрана цялата си работа и дейности. Само семейството, неговите проблеми и радости трябва да ви интересуват през този период.

Телец . Уморени сте от натиска на половинката или някой от близките ви роднини. Опитайте се да определите личните си граници и не позволявайте мнението ви да бъде взето под внимание. Повече увереност. Ако ситуацията не се промени, това няма да има най-добър ефект върху общото ви състояние.

Близнаци . Представителите на този знак са много зависими от мнението на другите. Заема всичките ви мисли и ви пречи да работите с пълния си потенциал. Искаш да угодиш на всички. Но да си перфектен няма да работи. Във вторник ще има много ситуации, в които ще постъпите правилно, но не по начина, който се очаква от вас.

Рак . Вторник ще бъде прост, радостен и позитивен за вас. Още на сутринта ще получите добри новини, които ще стоплят сърцето ви през целия ден. Споделете добрата си енергия с хората около вас; вашето участие сега ще бъде от полза за много приятели и колеги.

Лъв . Работен вторник очаква представителите на този знак. Ще има много ангажименти, задачи, пътувания и работни преговори. Пригответе се за работния ден, закусете обилно, облечете се топло. Отложете приятелските срещи и кореспонденцията за по-късно, този вторник е за съвсем други неща.

Дева _ Пазете парите си. Започнахте да си позволявате покупки, които изобщо не можете да си позволите. Импулсивните покупки ще ви оставят с празни джобове преди празниците. Бъдете внимателни, Деви, внимавайте!

Везни . Няма нищо по-важно от здравето. Не позволявайте да страдате от сезонни заболявания на краката си. Вземете отпуск по болест, следвайте всички препоръки на лекарите и не пестете от витамини и здравословни храни. И още един съвет: прогонете всички лоши мисли.

Скорпион . Уморени сте, сега е изключително трудно да го скриете. Но във вторник няма да можете да си починете, няма да можете да избягате от работата си. Преживейте този ден. Звездите уверяват, че в сряда ще бъде по-лесно и просто, но все пак трябва да мислите за пълна, а не за моментна почивка.

Стрелец . Очаква ви дълго пътуване. Може би в много близко бъдеще. Сега вероятно мнозина нямат предпоставки да опаковат куфарите си и да купят билети, но всичко ще се промени в следващите дни. Просто бъдете готови да промените местоположението си бързо.

Козирог . Ще продължите да получавате бодли от колеги и членове на семейството. Това също е ваша вина, тъй като много конфликти и кавги трябваше да бъдат „погасени“ отдавна. Вторник ще е нервен. Има само един съвет: не реагирайте, усмихвайте се на всяка критика и никакви ответни действия.

Водолей . Денят ще отлети толкова бързо, че вие ​​сами няма да разберете какво е било. Сега по принцип живеете на високи обороти. Това не е лошо, но не забравяйте да обърнете внимание на близките си. Те наистина се нуждаят от вас, вашите съвети винаги помагат, а вашето участие прави дните им щастливи.

Риби. Стига тъга и копнеж вече. Това се отразява в работата ви. Ако не искате да ви извикат на килима във вторник, излезте от състоянието си на тъга. Нямате обективни причини да проливате сълзи и е по-добре да оставите дребните проблеми и да ги забравите.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
  11. РИБОЛОВ
  12. ИНТЕРВЮТА
  13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  14. България – Китай 中国保加利
  15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  16. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА