Много продуктивна седмица за Овните, които активно работят за постигане на някаква важна цел. Можете да станете видима и уважавана фигура в социалния си кръг. И може да има някакво събитие зад това. Например, можете да спечелите творческо състезание или спортно състезание. Възможно е да получите предложение да заемете по-висока позиция. Във всеки случай, вашите възможности в някои практически въпроси може да се увеличат значително и може да имате нови правомощия на власт. В същото време може да имате недоразумения с приятелите си. Не трябва да натоварвате приятелите си с молбите си твърде често. Не ги молете за пари. В противен случай отношенията ви с някои приятели може да се влошат. Това не е най-доброто време за празно забавление. Ще бъде много по-ефективно да се съсредоточите върху деловата дейност.

Телците тази седмица може да успеят да реализират повишената си интелектуална активност. Препоръчва се да се подобри нивото на образование, да се разширят хоризонтите на знанието и да се заемете с изучаването на сложни и дълбоки дисциплини като религия и философия. В резултат на това вашата репутация може да се укрепи. Добро време за дълги пътувания и срещи с Учителя. Основната задача на седмицата за младите хора е да формират стабилна система от морални и етични ценности за себе си и да работят за повишаване на духовното си ниво. Това е пътят към придобиването на трезва преценка и мъдрост. Тук ще можете да постигнете впечатляващи резултати. Може да се наложи да отделите много време и усилия за разрешаване на професионални проблеми. Не всичко ще върви гладко и както искате. Може да се наложи да влезете в конфронтация с някой влиятелен човек. Освен това не е необходимо той да бъде шеф или представител на официалната власт.

 Тази седмица на Близнаците се препоръчва да останат невидими за другите и да водят самотен начин на живот. Нещата ще бъдат най-успешни за тези, които обичат да провеждат изследвания и да стигат до дъното на дълбоки и сложни проблеми. Вашата интуиция, проницателност и способност да разбирате мотивите на хората и да виждате скритите причини за очевидни събития и явления се засилват. Изучаването на езотеричните науки върви успешно – ще ви се разкрият тайни знания. Добро време за духовни практики, йога и автогенни тренировки в уединена среда. В същото време проблемите ви с представители на закона може да се влошат. Нарушаването на правилата за шофиране няма да остане незабелязано и може да доведе до санкции. Звездите съветват да плащате навреме кредита и битовите сметки. В противен случай натрупаният дълг може да доведе до принудително изтегляне на пари от вашите банкови карти.

Женените Раци имат прекрасно време да уредят отношенията с брачния си партньор. Взаимоотношенията могат да бъдат изградени върху взаимна любов, уважение и отговорност. Добре е да мечтаете за бъдещето и да правите съвместни планове – именно на тази основа вашият съюз трябва да се развива и укрепва. Поставяйки си обща цел за вас и вашия партньор, вие ще се превърнете в хора, обединени от една обща мечта и това ще направи брака ви по-хармоничен. Стар и мил семеен приятел може да изиграе важна роля за подобряване на брачните отношения – послушайте съветите му. Препоръчително е да не се изолирате, а да общувате активно, разширявайки кръга от приятели. Като цяло ролята на приятелите ви ще се увеличи през тази седмица. Ако напоследък рядко се срещате или се обаждате на приятели и вече започва да изглежда, че връзката преминава през етап на охлаждане, тогава всичките ви приятелски контакти ще се съживят отново и ще ви напомнят за себе си по най-активния начин . Може би ще бъдете поканени да се присъедините към определен клуб или общност по интереси. Между другото, това може да се случи не само в реалния живот, но и чрез интернет.

За Лъвовете, които наскоро са претърпели заболяване, тази седмица може да бъде благоприятна за възстановяване. Тялото ви ще има достатъчно енергия, за да се справи с болестите. Друга успешна посока може да бъде бизнес дейността. Опитайте се да поставите нещата в перфектен ред. В кариерата ви може да има положително развитие. Косвено въвеждането на ред в пространството около вас може да има благоприятен ефект върху вашето благосъстояние. Нивото на производителност се повишава, ще можете да се справяте с тежки физически натоварвания за дълго време. Може да се наложи да се сблъскате с проблеми в семейните си отношения. В един момент може да започне да ви се струва, че с партньора ви нямате общи семейни интереси, а съвсем различни цели. Това, което смятате за своя цел, не е непременно важно за вашия партньор.

Девите имат прекрасна седмица за щастлив любовен живот. Могат да се активират романтични любовни връзки. Засилва се желанието ви за сериозни и стабилни връзки. Ако се срещате с любимия човек от дълго време, връзката ви може да стане още по-силна. Те могат да бъдат изградени върху доверие, отговорност и лоялност. В брачния съюз се опитайте да разчитате повече на партньора си. Благодарение на отговорността на вашия партньор, всички ваши съвместни дела могат да бъдат в идеален ред. Седмицата е благоприятна и за всякакви спортни състезания, участие в състезания, изложби, където можете да покажете своите индивидуални таланти и способности. Много добро време за творчески постижения, попълване на колекции, хобита, посещение на театри и концерти. Пазете здравето си и не се пренатоварвайте на работа. По-добре е засега да отложите плановете за закупуване на домашен любимец.

Везните може да имат много време за домакинска работа тази седмица. Това важи особено за тези, които правят ремонт на апартамента си. По един или друг начин работата у дома и със семейството ви може да погълне по-голямата част от вашето внимание. Това е отличен период за укрепване на семейните отношения и създаване на по-комфортни и безопасни условия на живот. Ако преди сте били в конфликт с родителите си, сега е моментът да потърсите начини за помирение. Направете първата стъпка към това и положителният резултат няма да закъснее. Тези, които възнамеряват да закупят жилище, могат да кандидатстват за ипотечен кредит – банката може да го одобри. В същото време любовните ви отношения може да се влошат. Може би в един момент може да загубите чувството си за реалност и да създадете за себе си някаква илюзия за достойнствата на любимия човек. А илюзиите са склонни да водят до разочарование при контакт с реалността. Също така една от напрегнатите теми във вашата романтична връзка може да са трудностите в интимните отношения.

За женените Скорпиони тази седмица може да се свърже със стабилизирането на брачните отношения. Надеждността на партньора, способността за поемане на отговорност и практически решаване на всякакви въпроси излизат на преден план. Тези от вас, които са необвързани от брак, може да имат шанс да срещнат по-възрастен партньор. Започналата връзка може да стане дълга и хармонична, с перспектива за брак по-късно. Всякакви въпроси, свързани с документи, пътувания и нови запознанства се решават успешно. Това е чудесно време за укрепване и разширяване на бизнес и социални връзки. Ще можете да разрешите проблемите бързо и ефективно благодарение на участието на опитни специалисти. Най-проблемната тема за седмицата може да е свързана със семейните отношения. Може да има кавги. Вероятна причина за напрежение може да бъде отказът на един от членовете на семейството да изпълни възложените му задължения.

За Стрелците тази седмица семейният живот и семейните отношения са сред приоритетните теми. Като цяло тук можете да имате пълен ред. Вероятно сте ориентирани към практическо решаване на проблеми. Благодарение на отговорния и сериозен подход може да успеете да постигнете истински успех в бизнеса. Това е добър момент за закупуване на дълготрайни предмети, които са от практическо значение в домакинството: хладилник, прахосмукачка и др. Можете да подходите много отговорно към решаването на финансови въпроси, благодарение на което вашето богатство ще се увеличи. Тази седмица е по-подходяща за решаване на практически материални въпроси в жилищното строителство. Що се отнася до отношенията с членовете на семейството, те може да не са особено топли и грижовни. Може би това ще бъде предотвратено от известна мания за бизнес дейност.

Умереният оптимизъм и самоувереността са това, което може да отличава Козирозите тази седмица. В този момент може да се наложи да промените изображението си. Посещението в салон за красота или моден бутик може да доведе до успешно решение на този проблем. Хората около вас може да оценят промяната, която ви се е случила. Повишава се значението на любовните връзки и желанието за стабилни и трайни връзки. Укрепват се онези съюзи, в които има значителна възрастова разлика между партньорите. Семейните Козирози се съветват да се съсредоточат върху отглеждането на деца – можете спокойно да обясните на детето си някои фундаментални понятия от реалния живот и да го научите на полезни практически умения. Финансовите ви разходи също може да се увеличат тази седмица. С рационален подход повечето от тези разходи биха могли да бъдат избегнати. Отделете време, за да купите играчки за децата или скъпи подаръци за любимите си хора. Малко по-късно можете да закупите същото нещо, но много по-евтино и по-качествено.

Тази седмица е благоприятно време за Водолеите да подредят домовете си и да създадат по-комфортни условия за живот. Това е продуктивно време за тези, които са започнали ремонт в апартамент – цялата работа няма да се извършва толкова суетещо, но много висококачествено, задълбочено, така че по-късно нищо няма да се налага да се преправя. Може да имате достатъчно финанси, за да направите необходимите покупки за домакинска работа. Това е подходящ момент и за ясно разпределение на отговорностите в семейството – това е много важно за премахване на потенциални причини за семейни конфликти. Не забравяйте да се отнасяте с уважение към по-възрастните, родителите и бабите и дядовците. Това също е подходящо време за духовни търсения, съсредоточени върху работата върху вашите психологически комплекси, медитация и изследвания. Това, което е било тайно, ще ви стане ясно. Успешно могат да се развият духовни практики като йога или автогенен тренинг. За да направите това, опитайте се да създадете уединена, удобна среда за себе си.

Рибите ще успеят да реализират успешно намеренията си тази седмица. Но за това трябва да държите ситуацията под личен контрол. Също така е важно да контролирате контактите си с приятели и познати. Най-обещаващото може да бъде ентусиазираната комуникация с приятели. Ако не сте се срещали с тях от дълго време и са се натрупали много новини, тогава тази седмица ще попълните пропуските. Обсъждането на текущи проблеми със съмишленици протича по конструктивен начин. Това е добър момент да планирате живота си за следващата година. Можете да имате добро чувство за перспектива и да правите точни прогнози. Практичността и интелектуалната зрялост може да са вашите силни страни. Затова може да бъдете привлечени от контакти със сериозни хора. Освен това ще се характеризирате с небързано, безгрижно поведение. Трудността може да е, че сте твърде предпазливи и недостатъчно гъвкави. Ако ситуацията се промени рязко, може да нямате време да реагирате адекватно.