• Представителите на огнените знаци ще се зарадват на ярки и необичайни подаръци, ефирни – красиви и модерни. При знаците на земята и водата ситуацията е по-сложна.

Изборът на подарък за Нова година винаги е труден за правене. Съветите на професионален астролог Юлия Соколова могат да помогнат в това. Тя описа какви неща са подходящи за различните знаци на зодиака и даде примери.

♈ Овен

Всеки елемент, който ви помага да се откроите, ще свърши работа. Овните обичат подаръци, които са едновременно функционални и ексклузивни. Например нови елементи за ориентиране – различни компаси, карти и навигатори. Освен това представител на този знак ще оцени членство във фитнес клуб или билет за спортно събитие. Имайте предвид, че първото впечатление е важно за Овена – и трябва да надграждате от него.

♉ Телец

Най-вече цени качеството, комфорта и функционалността. Красиво опакован лаптоп, модерна дамска чанта, фотьойл или кухненски робот ще подхождат на Телец като подарък. Също така Телецът е един от най-чувствените знаци на зодиака. Той ще се зарадва на сертификат за масаж или СПА център. Най-добре е да дадете дрехи, които са меки или копринени.

♊ Близнаци

Тъй като никой няма да оцени остроумните подаръци, поднесени с хумор. Те ще се зарадват на умна книга или философски филм, който ще подчертае тяхната интелигентност. Те обичат артикули за комуникация: смартфони, слушалки, абонаментни стрийминг услуги. Не забравяйте, че Близнаците са необикновена личност. Поради това си струва да отделите време, за да създадете изискан подарък.

♋ Рак

Важното тук не е какво да дадете, а как. Раците са чувствителни и сантиментални. Харесват подаръци, които гарантират, че техните желания се отгатват. Презентациите “Направи си сам” се справят отлично с тази задача. Раците също ще се зарадват на всеки подарък, който ще украси дома им или ще създаде уют в него. Трябва да предадете с искрена и топла реч.

♌ Лъв

С удоволствие приемат само най-добрите и най-добре опаковани подаръци, представени в голям мащаб. Всичко креативно, театрално и демонстративно ще стане. Например билети за театър, декор в златен цвят и бижута. Те също обичат гравирането.

♍ Дева

Много често Девите събират нещо – нов артикул за колекцията ще бъде добър подарък. Също така представителите на тази зодия следят здравето и външния си вид. Те са работохолици и отдадени на службата на хората. Тези свойства също могат да помогнат при избора на подарък.

♎ Везни

С подарък за Везни не е нужно да се притеснявате – подарете красиви неща. Например картини, изящни огледала и свещници, антични антики. Също така, представителите на този знак наистина ще харесат парфюма или одеколон на известна марка. Ако искате да дарите дрехи или спално бельо, тогава изберете от естествени материи и материали.

♏ Скорпион

Най-мистичният знак на зодиака е създаден от много противоречия и излъчва море от омайна енергия. Черните подаръци ще бъдат много подходящи. Например кожен портфейл, дантелено бельо или модерни ризи. Тя ще бъде възхитена от всичко, свързано с мистицизма – книги, карти за гадаене и така нататък. Мъж Скорпион може да бъде поканен на филм, за да гледа детектив или трилър. Жената ще оцени търсенето.

♐ Стрелец

Винаги се стреми към нещо ново и необичайно. Ще оцени подаръка, свързан с дълго пътуване или път. Например нещо, донесено отдалеч, книга за пътувания или части за кола. Стрелците не са капризни в подаръците, така че дори ще се зарадват с някои красиво оформени малки неща като абонамент за любимото им списание.

♑ Козирог

Те обожават различни тайни, гатанки, езотерични неща и древни символи. Също така, Козирозите обичат всичко класическо – добро ретро вино, кожено портфолио, просторен портфейл и т.н. Семейни наследства, бижута или луксозни мебели са добри подаръци. Можете спокойно да подарите нещо, свързано с работното място. Например принтер, с който можете да се похвалите пред колегите си.

♒ Водолей

Хора с неограничени интереси. Подходяща е новост от всяка област – от технологията до козметиката. Мъжете Водолей обичат различни електронни джаджи – смартфони, слушалки и т.н. Жените Водолей ще оценят романтична вечеря или билет за концерт. Фокусирайте се върху модата и изкуството. Опаковката на презентацията всъщност няма значение.

♊ Риби

Рибите обичат да мечтаят и да фантазират по всякаква причина. Безценен подарък за тях ще бъде стихотворение или песен, посветена на тях. Рибите също ще оценят уютните подаръци за леглото. Например светлосиньо спално бельо, завивки или качествени възглавници. Те също обичат подаръци, свързани с океана и водата. Отличен подарък ще бъде пътуване до морето или аквапарка.

www.5-tv.ru