• Популярният модел и предприемач Eliza Rose Watson също се явява като защитник на психичното здраве със степен по психология. Тя е била положителна светлина в живота на много хора по света, едно горещо интервю на community.thriveglobal

1. Елиза, благодарим ти, че се присъедини към нас днес за това кратко интервю. Радваме се, че ви имаме! Моля, разкажете на нашите читатели малко за себе си.

Благодаря, че ме има! Е, като начало, най-известна съм като фитнес и бляскав модел. Смятат ме за хибрид между двата и съм еднакво запалена и по двата жанра. Бях публикувана в много високо ценени списания като Muscle and Fitness, Flex и Hers, а също имах статия за храненето, публикувана в списание LiftTheBar. В днешно време притежавам и управлявам собствен бизнес за модели онлайн; въпреки това имам богат трудов опит в света на дигиталния маркетинг – сфера, в която научих много от уменията, които използвам днес. Имам диплома по психология и съм я използвала, за да помогна на множество хора по света. Аз съм страстен защитник на психичното здраве и също така съм провеждала сесии по физическа терапия в много бедни райони на Шри Ланка.

2. Освен моделирането, вие очевидно сте много запалени да помагате на другите. Доброволческата работа нещо ли е, с което винаги сте се занимавали?

ELIZA ROSE WATSON 8X10 BŁYSZCZĄCE ZDJĘCIE - Zdjęcie 1 z 1

Изключително съм запалена да помагам на другите, както психически, така и физически. Вярвам, че двете са пряко свързани. Като специалист по психология, винаги съм искала да помагам на другите. Като защитник на психичното здраве с голяма платформа имам способността да достигна до хиляди хора и да им помогна да преодолеят много от най-трудните моменти в живота си. Освен това имах привилегията лично да помагам на много хора в различни части на света. Както споменах накратко, прекарах много време като доброволец в много бедни райони на Шри Ланка. Помагах в администрирането на физиотерапевтични сесии на много хора и в процеса открих любовта си към фитнеса. Аз съм твърдо убедена, че ключът към постигането на по-добро физическо и психическо здраве е като накараме тялото да се движи, което определено ме накара да стана толкова активна във фитнес индустрията. Като цяло помагането на другите с това, което ми носи най-голяма радост.

3. Въпреки че сега сте видна личност в моделната индустрия, винаги ли сте искали да бъдете модел? За нашите читатели, които може би са амбициозни модели, как започнахте вашето пътуване?

Винаги съм била запалена по моделството и още повече по изкуството като цяло. За първи път започнах да се занимавам с моделиране на 18-годишна възраст и това беше хоби, което наистина ми харесваше. След известно време други аспекти от живота ми взеха приоритет, като училището и маркетинговата ми кариера. Започнах отново да се занимавам с моделиране в средата на двадесетте си години и за моя изненада започнах да намирам много по-голям успех, отколкото имах, когато бях по-млада. С всички положителни отзиви, които получих за работата си, взех решение да започна собствен бизнес онлайн. Това беше най-възнаграждаващото решение в живота ми, тъй като имам пълната свобода да покажа своята креативност. Споделянето на моите снимки на модели в социалните медии като портфолио определено отвори много врати за мен по отношение на резервирането на фотосесии и работата с елитни таланти и бих посъветвала амбициозните модели да направят същото.

4. Какви са плановете ви за бъдещето? Планирал ли си нещо особено вълнуващо за предстоящата година?

Image

В момента се стремя да разширя бизнеса си с модели, като предлагам обучение и подкрепа на хора, които искат да започнат в индустрията за модели. Индустрията е много затворена книга и в най-добрия случай може да бъде трудна, а в най-лошия – потенциално вредна, ако не се подходи по правилния начин. Много съм благодарна, че работата ми ми дава свободата да преследвам и други интереси. В момента изучавам курс за това как психичното здраве и храненето са свързани с оглед на това да го развия в бъдеща кариера в подпомагането на хората да се излекуват чрез хранене.

5. Елиза, благодаря ти още веднъж, че се присъедини към нас. Къде читателите могат да бъдат в крак с вас онлайн?

Благодаря, че ме има! Читателите могат да бъдат в крак с мен в моя Instagram .

Няма налично описание на снимката.

Eliza Rose Watson

Eliza Rose Watson