Добрич (12 септември 2020) Скейтпаркът в градски парк "Св.Георги" - Добрич е домакин на шестото издание на Международния фестивал за екстремни спортове "Екстремна връзка". Участват състезатели от България, Румъния и Северна Македония. Пресфото-БТА снимка: Григор Маринов (ПК)

Фестивалът “Екстремна връзка” отново ще събере в Добрич търсачи на силни усещания в дните между 9 и 12 септември, съобщават организаторите на събитието – млади хора, сами увлечени от екстремните спортове.
И седмото издание на форума ще завладее пространството на скейтпарка с концерти на живо, рисуване на графити, с каране на скейтборд, кънки, тротинетки, велосипеди, с танци и още преживявания. Ще има училище за графити, а в загрозените площи на скейтпарка ще оживеят рисунки, направени със спрейове. Акцент в програмата ще бъдат финалите на Българската скутер лига-2021, които ще бъдат предавани на живо.
Мотото на новото издание на фестивала е “Sky is the limit”, посочват организаторите, вярвайки, че способностите на младите хора наистина нямат граници. “Екстремна връзка 7” очаква доброволци да се включат в подготовката на фестивалните прояви, съобщи кореспондентът на БТА Юлия Христова.