Антония Сандова Антония е на 28 години, от Асеновград, но живее в София. От тийнейджърка работи в бизнеса със строителни материали на родителите си. Не се страхува от физическия труд. Копала е градината на село и е доила крави. Не търси материалното, духовна и креативна е. Рисува добре, а тази година завършва специалност „Мода“ в НБУ и мечтае да стане стилист. Стреми се към емоционални преживявания и приключения. Провокативна, секси и необвързана, Антония знае цената си и ще смущава съня на мъжете във „Фермата“. Влиза в шоуто с намерението да се състезава, а не да се съобразява с чуждите вълнения и мнения.

Антония Сандова от Асеновград се оказа поредната секси участничка, която каза сбогом на “Фермата” миналата събота, лишавайки от съблазнителната си осанка точещите лиги по нея мъже, и най-вече гвардееца Калоян.

Нахаканото миньонче напусна стопанството край софийското село Железница, след като загуби битката за оставане във “Фермата” от народната певица Поли Хубавенска. Провокативната 28-годишна художничка демонстрира твърде високо самочувствие по време на женския дуел, което ѝ изигра лоша шега.

И докато в стопанството студентката от НБУ в специалност „Мода“ в НБУ демонстрира въздържано спрямо мъжете поведение, то в реалния живот Тони далеч не е от най-мирните госпожици. Един поглед в нейния Инстаграм бе достатъчен, за да се натъкнем на нейни еротични снимки, сред които открихме и такива, направени от фотографа и автор на множество провокативни черно-бели фотографии на женски тела Алекс Манчев, пише woman.bg.

За жалост талантливият творец с руски корени ни напусна в началото на лятото в родния си Санкт Петербург. Там той се върна да живее през 2019 г. с надеждата да получи нов бъбрек по-скоро, но така и не дочака животоспасяващата операция./show.blitz.bg

ВИЖТЕ ПРОФИЛА НА АНТОНИЯ В ИНСТАГРАМ