• Сладострастната Каролина Страмаре отново на крилете на любовта

Carolina Stramare е на крилете на любовта и не спира да бълва сторита и постове в социалните мрежи, за да се похвали с това. “Мис Италия 2019”, която беше сочена за гадже на звездата на Ювентус Душан Влахович, сподели ново видео със своя нов любим.

Красавицата отпразнува наскоро рождения си ден и публикува клипче, в което е награбила в страстна целувка футболиста на Торино Пиетро Пелегри. Новият й пост в Инстаграм събра огромен брой харесвания за нула време, коментари също не липсваха.

Каролина Страмаре е една от най-красивите италиански жени в момента. Бившият липсва на Italia, моделът продължава да кара потребителите на Instagram – и не само – с нейните снимки и съдържание, които наистина заслужават и заслужават внимание. Родена в Генуа, тя има всичко, за да пробие в света на телевизията, дори в този момент да е “доволна” да бъде един от водещите модели с абсолютна дебелина.

Красотата прелива, показва сензационните и бомбастични извивки, които италианците ценят много. Модел и инфлуенсър, роден през 1999 г., на 23 години го виждаме точно като секси бомба, която омагьосва всичко, което вижда и докосва: колкото повече минават дните, толкова повече феновете се чудят как успява да бъде толкова перфектен и сензационен всеки ден…

 

 

Дори за нея празниците са приключили и в навитата подчерта, че я виждаме на работа сред различните проходи по света. В последния пост тя е абсолютно преливаща във всяко отношение: Каролина парадира с тениска, която се откроява с гърдите си, подчертано преди всичко заради липсата на сутиен, който очевидно скача в окото.

Виждам я още по-вълнуваща и тя се показва с обезоръжаваща лекота и без никакъв страх. Невъзможно е да не забележите тези качества с определена дебелина и чар и неговите извивки са магнит за мъже, които не могат да имат реакции от определен тип…