Елисавета, която бе една от претендентките за сърцето на музиканта Евгени Генчев, снощи напусна “Ергенът”.

Това се случи, след като в снощния епизод бе разкрито, че през цялото време тя се е подигравала и е наричала “Глиган Пешев” друго момиче в имението. Става дума за “Плюс сайз” модела Пам.

Между момичетата в имението на любовта настана остър спор, като мнозина осъдиха Елисавета за поведението ѝ. Само нейните приятелки Валерия и Айлин не взеха отношение по темата и дори пророниха сълзи при напускането ѝ, а до него се стигна, след като Евгени разбра от самата Пам за цялата ситуация.

В края на вечерта, по време на “Церемонията на розата”, той не даде красивото цвете на Елисавета и така тя е поредната, напуснала риалити формата.

Музикантът заяви, че е минал през една враждебна среда, но дори и там е имало правило – никога не се напада човек по негови външни белези, защото това е недопустимо.

Темата днес бе коментирана и в студиото в “Преди обед” по bTV, където друга участничка – Габи Бланко, не се появи, въпреки обещанието си да бъде гост в предаването. Това е разбираемо, тъй като тя беше близка с Елисавета.

https://trud.bg/

Лъсна цялата истина за Елисавета от “Ергенът”, ето какво крие тя

Елисавета от “Ергенът” се превърна в една от най-активните участнички, но не благодарение на отношенията ѝ с най-желания тв ерген в момента Евгени Генчев, а покрай скандалите с нейно участие. Интересното обаче е, че въпреки всичко до момента тя не е имала челен сблъсък с друга участничка във формата.

Ели прави коментарите си хем директно, хем се старае да са тихи, което логично подразни мнозина. Те, разбира се, побързаха да я определят като “страхлива злобарка”, но дали на самата Елисавета й пука за хорското мнение.

Както знаем в социалните мрежи ври и кипи от клюки и снимки за някои от участничките във втори сезон на любовното шоу, а всичко започна с Габи Бланко, за която се твърдеше, че била платена компаньонка от популярен сайт за възрастни.

Самата Габи, разбира се, категорично отрече тази информация, като дори отсече на стори в Инстаграм, че има собствен сайт за дрехи и не е проститутка.

Най-новата клюка в социалните мрежи пък е, че Елисавета, която е приятелка на Габи, има син от предишна връзка. В някои форуми потребители твърдят, че блондинката дори не го криела, като е качила няколко снимки с момченцето в профила си, пише show.blitz.

Художничката от “Ергенът” не познава срам, ето как се снима

Ивелина Иванова от “Ергенът” може и да се опитва да спечели сърцето на Евгени, но това на други със сигурност вече е получила.

Художничката стана доста популярна в социалните мрежи, но не заради славата от шоуто, а благодарение на някои свои снимки, които качва в Instagram без проблем.

Да, става дума за именно такива еротични снимки, които Ивелина качва без срам, а мъжката половина от феновете ѝ са доста доволни.

Еротиката определено се харесва на красивата художничка, но Евгени все така не обръща внимание на Ива. Е, той като цяло не обръща внимание на повечето момичета, което не е изненада. На този етап Генчев има очи само за Айлин и Валерия, която спрягат за победителката във втори сезон.

Жартиерите пък са любима част от бельото на брюнетката, защото често присъстват на снимките ѝ.

Това обаче Евгени не го впечатлява, а в шоуто художничката не е особено активна. Не се сваля на Генчев, не го търси за контакт, но пък и Джия не беше активна, а видяхме как се обърнаха нещата.