Няколко часа, след като телата били откарани в моргата за аутопсия, постъпват сигнали и за оцелели, но в много тежко състояние

Американският град Питсбърг беше притеснен от мистериозната смърт на трима млади мъже, на чиито ръце бяха намерени оранжеви гривни. Случаят започна да се разплита от полицията.   Разследването стартира, след като по улиците на града случайни хора се натъкваха на труп след труп. Все на мъже между 30 и 50-годишна възраст, съобщава “BG Voice”.   Общото между всеки един от тях било, че на ръцете им имало оранжеви гривни. Няколко часа, след като телата били откарани в моргата за аутопсия, в полицията били получени обаждания и за оцелели, които също носели подобни гривни.

Те обаче били в много тежко състояние и не можели да говорят. Общо четирима души са откарани в болница с опасност за живота. Единият от тях бил припаднал в асансьор в кооперация на “Tunnel Boulevard”.   Другите трима, които все още били живи, се намирали в апартамент в същата кооперация.

„Общото между всички са оранжевите гривни на ръцете им. За момента знаем две места, на които посетителите ги получават като доказателство, че са си платили вход“, обясни на извънреден брифинг Уендъл Хайсрич от полицията в Питсбърг.   „Проверяваме и двете места. Знаем, че там се организират партита. Най-вероятно се касае за злоупотреба с наркотици. Каква точно е била дрогата обаче не можем да кажем. Ясно е само, че е смъртоносна“, допълни Хайсрич.

„Жертвите изглежда са били заедно на едно и също събитие. След това са отишли на друго място в частна резиденция, където очевидно са взели свръхдоза. Жертвите са взели едни и същи наркотици по едно и също време на едно и също място“, се казва в полицейското изявление.   Той се опита да успокои жителите на Питсбърг, че в града не върлува мистериозно заболяване, въпреки, че кооперацията, в която били намерени повечето жертви, е била щателно изследвана.  https://blitz.bg

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST