• Някогашният икономически министър се прибра от САЩ, където живееше с половинката си

Бившият лидер на СДС Божидар Лукарски отново е свободен мъж и даже може да се замисли за следващ брак. Оказа се, че някогашният икономически министър се е развел за трети път и се е върнал от САЩ, където живееше със съпругата си, научи Lupa.bg пикантната новина.

През юли 2019 Лукарски мина под венчило с екзотичната красавица Лида Азади, която е с половин доза арабска кръв. Вероятно обаче, двамата някак са се разминали във възгледите и желанията си в живота и този брак е приключил.

Шармантната дама и екссиният лидер всъщност са били познати още от деца, но после връзката се къса. Азади от години живее в САЩ върти успешен бизнес в Санта Моника в щата Калифорния.  След венчавката, икономистът замина на чужда земя, за да е плътно с любимата. 2-3 години, Лукарски споделяше в социалните мрежи атрактивни снимки, с които демонстрираше щастлив семеен живот и близост с цялото общо семейство.
Колоритният политик има две дъщери от първия си брак, като голямото му момиче вече е на 13 години. Половинката му – Азади, също има пораснало момиче, за което Лукарски се грижеше като за свое дете.

Миналата година пък красавицата Лида сподели видео от рождения ден на съпруга си Божидар, който закръгли 50, като добави пожелание с много лична емоция: „Честит рожден ден на най-добрия ми приятел, на моя съпруг, на моя някой, на моето всичко.”

Лукарски се реши да гради ново семейство година след развода си с фаталната Ива Йорданова, която го напусна малко след като синият политик загуби министерския пост, а след това подаде оставка и от лидерското място на  „Раковски” 134 и общо взето слезе от ВИП-политиката.

Ексминистърът понесе тежко раздялата и месеци наред се утешаваше от проваления си брак с обиколки по концерти на любимите си групи и с приятели запалянковци по футболни мачове. След това изненадващо Лукарски отпътува за Америка и съпартийците му разкриха, че явно там го държи нещо повече от бизнес, за да се задържи с месеци. Така и се оказа – Лукарски отново се понесе на крилете на любовта със старата си изгора и историята завърши с венчален пръстен.

Синият шеф изглеждаше много щастлив, още повече че взе жена с достатъчно добър бизнес и кариера. Лида Азади е в диапазона 40 плюс, докато танцьорката Ива Йорданова бе с повече от 20 години по-млада.

Втората сватба на Божидар Лукарски – с въпросната млада красавица бе през май 2016 г. Ива стана популярна из социалните мрежи като виртуозна танцьорка, но в същото време имаше престижни дипломи, с които се гордееше – от Бъркли и Харвард. Йорданова бе и зам.-председател на Държавна агенция за българите в чужбина. Лав сторито обаче приключи за по-малко от 2 години, след като Ива извади на показ неприятни подробности от трусовете в личния им живот. Танцьорката разкри, че съпругът й мачкал самочувствието й, като спирал инициативите й с твърдения, че няма визия за сцената.     https://lupa.bg/