“Виждаш двама стари мъже. Единият прилича на стар и прашен реквизит, а другият е един противен нарцис. Докъде американската политическа класа се докара?!
А преди – виждаш един млад Кенеди и казва, че ще платят всяка цена, да осигурят оцеляването на света”.

Това заяви журналистът Тома Томов пред bTV, коментирайки преминалия дебат между Байдън и Тръмп.

“В историята те нямат никакво значение. Ако умрат от COVID, ще има две държавни погребения”, каза още Томов, като припомни семейната драма на Байдън.

“На Байдън жена му умира в катастрофа с първия му син. От другите му синове единият умира от рак, а другият е наркоман мошеник. Това, което прави Америка в момента е – един дигитален затвор, където човек е затворен, пред него е екранът. И ти какво правиш във фейсбук? Участваш в едни глутници. Ти си един неграмотен самотен човек”, заяви той.

“Тръмп управлява като средновековен цар. С него са само дъщеря му и зет му. Всички са против него. Хайката го е подгонила и ще го изяде. Тепърва има много неща да се случат. Първото е да не се признаят изборите. Второ, 400 милиона дула въоръжена нация излизат на улицата и ще настане ад”, предрече апокалипсис журналистът.

“Истинската власт не е в американския президент, той е само мениджър. Нещата не ще се решат от тези двама стари, клатушкащи се в мрака мъже, а от тези, които стоят зад тях”, каза още той.

“САЩ имат колосални расови проблеми, имат война на авторитети, това е една страна, която се опитва да пренапише историята си. Виждат се нерешими противоречия. Като че ли американската цивилизация е в един дигитален затвор. Хората се превръщат в едни самотници“, обобщи Тома Томов.

http://epicenter.bg/

ВИДЕОТО С ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ВИЖТЕ ТУК