• През 2020 година са съставени 130 акта на жрици на любовта по Наредбата на Община Пловдив, а за 2021 година до момента са написани 85 акта

215 проститутки са били глобени от полицията от началото на 2020 година до момента. Жените са предлагали платена любов на Скобелева майка. Те са били уловени от униформени и санкционирани, информира trafficnews.bg.

През 2020 година са съставени 130 акта на жрици на любовта по Наредбата на Община Пловдив за проституция, а за 2021 година до момента са написани 85 акта.

Междувременно пловдивчани продължават да са обект на терор от “феите на любовта” в района на големия общински паркинг около блок 292 и 282, до Скобелева майка.

Според хората, въпреки акциите на полицията, мястото става още по-популярно сред контингента труженички на най-древната професия и наркозависими.

„Интензивността на “посетителите” около дърветата в края на паркинга се увеличи многократно както денем, така и по тъмно. Паркингът продължава да бъде осеян с използвани мокри кърпички.

Преди две седмици доброволци от квартала събраха няколко чувала такива боклуци, но ефектът не беше траен – вече отново се белеят кърпички на предпочитаните за “усамотяване” места.

През 2018г си нямахме Covid, сега считам, че трябва наистина и спешно да се обърне внимание на този мръсен проблем”, оплаква се пловдивчанин.

От район „Тракия”, в лицето на кмета Костадин Димитров заявиха, че няма да оставят нещата така и ще се борят с проблема. От пловдивската полиция са категорични, че акциите срещу проституиращите лица никога не са спирали и ще продължават занапред. https://blitz.bg

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  • Lingerie Sexy
  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА