• Те се нахвърлиха полуголи една срещу друга в кървава битка за сърцето на семеен Дон Жуан в луксозен хотел в Лас Вегас

Четири разбеснели се дами спретнаха див екшън заради женен мъж пред очите на ошашавени туристи и още по-стреснати полицаи.

Те се нахвърлиха полуголи една срещу друга в кървава битка за сърцето на семеен Дон Жуан в луксозен хотел в Лас Вегас. Градът, който е виждал всичко, този път се изуми от агресията на биячките, които даже полицията една разтърва.

Според официалната информация, 24-годишната Даниел Пертусиело и 29-годишната Аманда Коладо са се сбили с други две жени, в казиното на хотел Win Las Vegas.

Баталните сцени се разразили посред бял ден – малко преди 18:00 часа. Затова не е ясно защо някои от дамите са си направо голи – по оскъдни гащи и комбинезони.

Ченгетата са се видели в чудо, докато разплетат змийското кълбо от разбеснелите се любовчийки. Боят привлякъл вниманието на иначе свикналите с всичко гости на култовия град. Някои даже го зансели и видеото стана хит в социалните мрежи.

Според доклада на полицията, сбиването е започнала разгневената съпруга-рогоноска, която напада любовницата на съпруга си, която пък е била в града на хазарта със своя приятелка.

От същия доклад става ясно ,че лъганата съпруга довела на помощ в битката своя приятелка. Така се заформило карето побойнички. В ожесточената битка се размятаха голи крака, къси поли и прашки. Нападението е станало близо до тоалетните и от засада, твърдят пострадалите.

Междувременно, дамите Пертусиело и Коладо са получили обвинения за хулиганство, но другите две се скатали и когато полицията ги е потърсила за разпит, стаите им били освободени, а от тях нямало и следа.

Любопитното е, че по времето, когато е бил разделян между биткаджийките, виновникът за това не е бил в града.

https://blitz.bg/

  1. Митове за връзката между зряла жена и по-млад мъж
  2. Побесняла съпруга преби жестоко и разсъблече любовницата на мъжа си директно на улицата
  3. Пази се от отровата на идеалната любовница
  4. Британките с по 4 любовници едновременно, докато си търсят съпруг
  5. Интелигентната жена трябва да има много любовници