Стилистът и телевизионен водещ Влад Лисовец препоръча на суеверните дами да празнуват Нова 2024 година в лъскави или кожени тоалети. Според него е по-добре да изберете дрехи в червени, зелени, шам фъстък и прашно розови нюанси.

„В новогодишната нощ трябва да сте в добро настроение и дрехите помагат много. Първото нещо, върху което трябва да се съсредоточите, е вашето желание. Изхвърлете всички инструкции на стилисти и астролози. Водете се от това, което имате в гардероба си, както и от финансовото си състояние. Ако все още имате възможност да си купите красиво облекло и да блеснете в новогодишната нощ, тогава всеки вариант ще свърши работа. Може да е костюм, рокля или дори минипола. Не се ограничавайте в нищо.

Сега на мода са блясъкът и елегантността.

Цветовете, които можете да носите през следващата година са червено, зелено, шам фъстък, прашно розово. Можете дори да носите черно облекло. Винаги празнувам Нова година в черно и смятам този цвят за много тържествен. Добавям някои нюанси към него, например червено. Кожените артикули вече са абсолютна тенденция: поли, панталони, якета. Може вратовръзка, може би голям лък, блуза с лък“, каза Лисовец.

Стилистът също така припомни съвета на астролозите да празнуват годината на Зеления дървен дракон в дрехи от зелени нюанси.

„Ако сте много суеверни, просто си купете бельо в цвета на годината или вържете панделка на ръката си, за да се съобразите с астрологичните прогнози. Не се спирайте да правите нищо, основното е да купувате това, което ви харесва и което можете да носите дълго време. Защото сега трябва да подходите рационално към избора на дрехи“, отбеляза Лисовец.

Той посъветва да допълните новогодишната визия с красиви големи бижута.