Стана ясно кое е първото нещо, което мъжете забелязват в една жена! И не, това не са гърдите, а…

0
1358

Хиляди жени по света се вълнуват от един въпрос – кое е първото нещо, което един мъж забелязва у тях? За да отговорят на този толкова важен въпрос, специалистите всяка година провеждат куп изследвания, систематизират наблюденията си и резултатите от допитванията. Много интересен факт е, че представителите на силния пол от различни страни и възрасти дават сходни отговори. 

Днес ще ви запознаем с основните неща, пред които мъжете не могат да останат равнодушни нито на първа среща, нито след като отношенията им с въпросната дама започнат да се усложняват.

Карта на женските гърди по света

И ако си мислите, че първото нещо, върху което мъжкият поглед се спира, са гърдите, жестоко се лъжете! Размерът и формата на бюста са едва на трето място в класацията. 70% от анкетираните господа споделят, че първото нещо, което забелязват в една дама, са очите. Дълбочина и изразителност, смеещ се или меланхоличен поглед… Очите, които са огледало на душата, са първото нещо, което привлича вниманието на силния пол.

Мъжете не си падат по…

Второто място е за усмивката. Доброто настроение и искрената усмивка винаги привличат вниманието и увеличават шансовете за запознанство и по-нататъшно задълбочаване на отношенията.

Как се гадае по женските гърди?

На трето място, както вече споменахме, се нареждат женските гърди. И тук не става дума толкова за размера, колкото за пропорционалността им спрямо тялото. След като анализира бюста, мъжкият поглед се спуска надолу, оценявайки правилните пропорции на женското тяло. Формите, по които представителите на силния пол си губят ума, са тип “пясъчен часовник”. Съотношението между ясно изразени гърди, бедра и талия на подсъзнателно ниво говорят за бъдещо успешно майчинство.

Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките – супермайки

Чак след като хареса фигурата, мъжът се фокусира върху чертите от лицето и състоянието на кожата. Нещо повече, той анализира чертите на лицето, търсейки сходство с неща, с които вече се е сблъсквал в живота си. Асоциациите, които възникват в мозъка му, могат да станат сигнал за продължаване на запознанството или пък отказ от него.

9 мита за мъжете

Що се отнася до състоянието на кожата – представителите на силния пол се вълнуват единствено от това дали жената срещу тях изглежда здрава. Затова и няколкото пъпки на челото или по бузата, които за едно момиче са огромна трагедия, за мъжа могат да останат и незабележими. Виж, прекалено яркият грим е в състояние да го отблъсне.

10-те най-привлекателни за мъжете женски типа

Голямо значение за силния пол има и стойката. Изпънат гръб, лебедова шия, изящна, грациозна осанка намеква за уверена в себе си наследница на древните амазонки. А кой мъж не иска да покори представителка на това легендарно племе?Мъжете обръщат внимание и на косата. Дългата коса, която се спуска по раменете, изглежда много секси. Все пак дължината е символ на женствеността.

Най-секси са жените с обиколка на талията 67,2 см /18+/

Много мъже обръщат внимание и на поведението на жената и на нейното обкръжение. За тях чисто и стеснително момиче няма място в шумна или вулгарна компания.

Какво наистина искат мъжете?

Господата обръщат внимание и на цялостните грижи, които една дама полага за външния си вид: прическа, маникюр, подбрани с вкус дрехи и аксесоари, които хармонично допълват външния вид, стилни обувки. Именно от тези неща мъжете сформират първото си впечатление, от което силно зависи дали първата среща ще има продължение. /jenata.blitz.bg

21 типа женски фигури

За още интересни публикации ни последвайте в Google+ или pinterest