• Дона Дерико бе една от запомнящите се героини от сериала “Спасители на плажа”, която палеше въображението и разгорещяваше страстите – с изрязания си червен бански. И затова какво по-хубаво от това отново да я видим в емблематичния костюм близо 27 години по-късно.

Някогашната спасителка се включи в Instagram, за да сподели ново секси видео. В знойния летен клип 55-годишната актриса и модел се наслаждава на слънчевите лъчи на плажа, докато “развява” незабравимия си червен бански костюм от една част.

Тя демонстрира визията си от всеки ъгъл, наподобявайки зашеметяващата привлекателност, която я направи звезда. Платинено русата ѝ коса е свободно спусната по раменете, както някога, а в ръцете си държи спасителния буй.

И коментарите и реакциите не закъсняха.

“Дона, ти си невероятна. Мозък, красота и ум. Няма по-съвършена комбинация”, възторгна се един от феновете, а друг отбеляза: “Изглеждаш точно както някога”. И много шеговити изказвания от рода на “Дона, моля, ела и ме спаси. Спаси живота ми”. Безупречната физика на Дона Дерико често се превръща в повод за възхищение от страна на нейните последователи.

Но актриса е стигнала и до момент, в който си е навличала известни критики. Като например снимката, която тя публикува миналото лято и на която позира с бански костюм с лика на американското знаме. А поводът бе Деня на независимостта на САЩ.

https://lupa.bg/

Моделът Дона Д’Ерико се наслаждава на горещата вълна, докато попива слънцето в малките си златни бикини!

Популярната актриса влезе в Instagram във вторник сутринта, за да сподели снимка от слънчевите си бани в уединението на двора си. Така че, естествено, тя направи тази снимка и я публикува в социалните медии, за да я сподели с над милион последователи!

„Baywatch“ бебето Дона Д’Ерико попива слънцето в златните си бикини

Във вторник сутринта възпитаничката на „Спасители на плажа“ отиде в Instagram, за да сподели една-единствена снимка, която показва как се слънчеви бани на зелената трева в златни бикини. Тъмната коса на Дона пада по раменете й, докато лежи върху пухкава бяла кърпа със свити колене.

В надписа Дона написа: „Високо от 81 [градуса] тук в Га днес. Ето ме как лежа в двора си за поверителност, след което го публикувам онлайн. Тя пропусна обичайния си #linkinbio, за да напомни на феновете да разгледат нейната страница OnlyFans.

Независимо от това, феновете не можаха да се наситят на нейния силен кадър! „Не палете никакви пожари там долу, секси! Просто си прекалено готина!“ избухна един фен. „Уау, толкова си секси, Дона“, съгласи се друг последовател. „Най-горещата жена на земята“, включи се трети фен.

Това не е първият път, когато Дона даде на феновете да погледнат златните си бикини!

Изглежда, че това е първият път, когато актрисата от “Франк и Пенелопе” носи златните си бикини това лято. Миналото лято тя сподели още един кадър в Instagram, на който позира в златните си бикини по време на горещата вълна в Лос Анджелис.

„Горещата вълна в Ел Ей продължава. 102 [градуса]!“ тя написа в надписа. „Имам дърво с връзки в моята биография с няколко връзки в него. Разгледайте ги, ако желаете. Някои хора ми казаха, че връзката не се вижда. Уведомете ме, ако не можете да го видите.

„Весела сряда и бъдете хладни и се молете за засегнатите от урагана“, добави тя. Един фен коментира: „Връзката не се вижда в момента, Дона.“ Дона отговори: „Мисля, че IG блокира връзката ми по някаква причина.“

55-годишната актриса първоначално изглежда имаше проблеми с Meta, компанията майка на Instagram, след като за първи път се присъедини към OnlyFans. Въпреки това изглежда, че тези проблеми са решени и феновете знаят точно къде да намерят знойните снимки на Дона!

И така, какво споделя Дона Д’Ерико на своята страница в OnlyFans?

В друга публикация в Instagram малко след като се присъедини към OnlyFans, Дона призна: „Тази публикация може да разстрои някои хора. не ми пука.

„Хората смятат, че всички в този сайт правят груби неща“, пише тя. „И ако някой от порядъчното общество се осмели да отвори акаунт там, той може почти да целуне репутацията си и може би дори работата си. О, това е толкова тъжен вид, сега е на OF, бедното момиче. Сигурно е трудно.“

„Всички тези знаменитости публикуват свои голи и топлес снимки тук в IG и Twitter през цялото време, покривайки важните си части с ръцете си. Бум, хиляди харесвания и коментари, говорещи за позитивизъм на тялото, увереност и овластяване и давай, момиче! Горещо!“ тя продължи. „Но вземете същата снимка на същата знаменитост и я поставете на OF, където тя може да контролира кой да я вижда, и сега тя е груба и тежка. Хората ме убиват.”

Тя нарече платформата OnlyFans „социална медийна платформа, доста подобна на останалите с няколко големи разлики. Без цензура и без тормоз/хейтъри. Аз съм в.”

„Какво ще видите: снимки на модели по бикини и бельо, извадки от редакционни статии на списания, аз правя забавни неща по бикини, защото имам толкова невероятно чувство за хумор, но същевременно съм толкова скромен, нови и ретро bts снимки и видеоклипове и каквото и да е друго да реша, че искам да публикувам“, написа тя. „Това, което няма да видите: Моето ху-ха. Това, което не искам да виждам: твоята мъжественост.

„Също така управлявам акаунта си лично“, добави тя. „Не използвам агенция, която да го управлява вместо мен, и отказвам да използвам тези наети хора, за да се представят за мен в съобщенията. Това е широко разпространено сега. Но ще се забавлявам с това известно време и ако стане твърде тежко, за да се справя сам, просто ще го изключа.“

Тя завърши публикацията си, дразнейки: „Оформете подредена опашка, господа.“

Публикация на BLAST

ЛЕНТИ НА ДОНА ДЕРИКО:

 

Donna D’Errico в “Плейбой”