СКАНДАЛ: Петя Буюклиева спала с голяма естрадна легенда

0
2294

По време на снощния лайф на “Като две капки вода” изплува доста пикантна новина от близкото минало за Петя Буюклиева. Оказа се, че шармантната певица е имала вземане-даване с естрадна легенда. 

Тази интимна тайна излезе на яве по време на последния лайф на имитаторското шоу. Лично екс-любовникът на Буюклиева се разприказва и видимо я смути. Петя не можеше да си намери място от неудобство, вероятно я смути и присъствието на съпруга й Тони в публиката.

Като специални гости в журито бяха поканени Братя Аргирови. При изпълнението на Петя, единият брат – Светослав, призна, че е пристрастен към Петя. Той сподели дълго пазена тайна, а именно, че като студенти били гаджета.

Петя стоеше като парализирана на сцената и за първи път не знаеше какво да каже. Водещият Димитър Рачков реши да се разрови в чаршафите на бившите любовници с неудобни въпроси. За да прекрати темата, Петя бързо го контрира и каза: “Свирили сме на пиано, това е”.

Шегите за изненадващото разкритие на Светльо Аргиров продължиха до края на вечерта, а Петя не беше никак щастлива от този факт./show.blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  10. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  12. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА